Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Giannitsa Basketball Academy

 

Αγαπητοί γονείς
Αναμφισβήτητα η αγωνιστική περίοδος 2023-2024, για τις Ακαδημίες Basket ball του «Μ. Αλεξάνδρου » Γιαννιτσών χαρακτηρίζεται ως απόλυτα επιτυχημένη, αφού οι αθλητές των υποδομών μας κατάφεραν να ανεβάσουν το Ανδρικό Τμήμα στην National League 2 και να φέρουν το Εφηβικό τμήμα στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ. Μακεδονίας.
Έτσι λοιπόν, δυναμικά και ελπιδοφόρα, ξεκινά για φέτος από τον μήνα Σεπτέμβριο του 2024 και σχεδόν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η νέα -πιο απαιτητική- αγωνιστική χρονιά 2024-2025 για τις Ακαδημίες Basket ball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών, οι οποίες σχεδιάστηκαν και οργανώθηκαν για να λειτουργήσουν σε άλλο επίπεδο, σε ανανεωμένη βάση και δομή. Βασικός στόχος μας να θέσουμε μια σωστή και υγιή αθλητική φιλοσοφία στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές μας, που θα στηριχθεί στην εμπειρία μας (29ος χρόνος λειτουργίας της G.B.A.) και σε σύγχρονες μεθόδους αθλητιατρικής, επικοινωνίας, κοινωνικών αρχών και αξιών. Εξάλλου, πάντα πρωταρχικός στόχος μας ήταν η παρακίνηση των νέων προς την ευγενή άμιλλα, την ανάπτυξη και σφυρηλάτηση υγιών κοινωνικών σχέσεων για την πνευματική και σωματική τους υγεία.
Στην Ακαδημία μας και φέτος οι νεαροί καλαθοσφαιριστές θα έχουν:
• Για τα τμήματα των pre Junior (για παιδιά νηπιαγωγείου) προπονητή - νηπιαγωγό για μια καλύτερη προσέγγιση με παιγνιώδη δραστηριότητες πάνω στο άθλημά μας.
• Στα αγωνιστικά τμήματα συμμετοχή όλων των αθλητών μας σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της Ένωσης μας, της ΕΚΑΣΚΕΜ. (Την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 ο «Μ. Αλέξανδρος αγωνίστηκε με 9 τμήματα στα αντίστοιχα).
• Ένα επιτελείο από επιλεγμένους προπονητές με ειδικότητα Basket ball, για την καλύτερη και πληρέστερη εκμάθηση της ατομικής τεχνικής κατάρτισης.
• Ομιλίες και συμβουλές από εξειδικευμένο επιστήμονα – διαιτολόγο, που θα ενημερώνει τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές για την καλύτερη και σωστή υγιεινή διατροφή τους.
• Αθλητικές εκδρομές με στόχο - σκοπό φιλικά παιχνίδια με άλλες Ακαδημίες, άλλα και παρακολουθήσεις αγώνων ομάδων Α 1 στην Θεσσαλονίκη.
Υπεύθυνος για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την σωστή λειτουργία των Ακαδημιών θα είναι ο κ. Γιάννης Κασιμίδης, προπονητής με ειδικότητα Basket ball.
Όμως αγαπητοί γονείς, σε αυτή την προσπάθεια αναβάθμισης - ανανέωσης όλων των Τμημάτων των Ακαδημιών μας, λειτουργώντας σε καινούργιες βάσεις και δομές, δεν φτάνουν μόνο ο σχεδιασμός η καλή οργάνωση, οι σωστοί προγραμματισμοί, τα επιλεγμένα προπονητικά team κ.α. Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε όλοι εμείς, που ερχόμαστε ακούραστα σε άμεση επικοινωνία με τα παιδιά σας μέσα στο γήπεδο, είναι η δική σας ηθική συμπαράσταση και βοήθεια.
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ του « Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών και ολόκληρο το προπονητικό team σας υπόσχονται ότι, όπως και στα προηγούμενα χρόνια, η αγωνιστική περίοδος 2024 – 2025, θα είναι αποδοτική - εποικοδομητική και ευχάριστη για τα παιδιά σας- αθλητές μας και τον Σύλλογο.
Σας ευχαριστούμε
Με εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου