Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Εβάν Φουρνιέ έχει κερδίσει το κόσμο όχι μόνο γιατί είναι μεγάλος αθλητής ,αλλά ανθρώπινος


 Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό, ο Εβάν Φουρνιέ, διανύει τις πρώτες μέρες του στην Αθήνα. Ο χαρισματικός άσος γνωρίζει την πόλη, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα μάλιστα ο 31χρονος γκαρντ φροντίζει να μαθαίνει την πόλη και να ξεχωρίζει μέρη για να περνάει την ώρα του με το πέρας των προπονήσεων. Μάλιστα εντόπισε ήδη ένα μαγαζί, το οποίο και έσπευσε να αποθεώσει

.

Το μέρος αυτό ήταν ένα παραδοσιακό σουβλατζήδικο, το οποίο μάλιστα διαφήμισε στον λογαριασμό του στο Twitter, δείχνοντας πόσο απόλαυσε το γεύμα στην πρωτεύουσα. «Αυτό ήτα απίθανο» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο Γάλλος σταρ, μπαίνοντας για τα καλά σε κλίμα... Ελλάδας.

Από τις πρώτες αντιδράσεις του στη χώρα μας, τόσο με την υποδοχή του κόσμου στο αεροδρόμιο, όσο και με την παρουσία του στο ΣΕΦ στην τελετή απόσυρσης της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά και στη δράση του στα social media, είναι προφανές πως ο Εβάν Φουρνιέ απολαμβάνει κάθε στιγμή στη χώρα μας, δείχνοντας πως έχει βρει το νέο... σπίτι του, κάτι που γεμίζει με τεράστια χαρά τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου