Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Νεκρός ο γιος που χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του

 

Ο 40χρονος άνδρας που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του το πρωί της περασμένης Τρίτηε, στον Βόλο, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε νεκρός στην θαλάσσια περιοχή Πευκάκια. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος γιος πήδηξε από τον γκρεμό με το μηχανάκι, μετά την επίθεση στον πατέρα του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα, σπεύδει η μητριά του προκειμένου να προχωρήσει στην τυπική αναγνώριση και ταυτοποίηση του

.

Στο σημείο έχει σπεύσει από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (19/09) Αστυνομία, Λιμενικό και ΕΚΑΒ.

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές αναζητούσαν τον 40χρονο για να τον συλλάβουν για την επίθεση που έκανε σε βάρος του 69χρονου πατέρα του έξω από το σπίτι του στο κέντρο του Βόλου, για οικογενειακές διαφορές.

Ο 69χρονος πατέρας που φέρει δύο σοβαρότατα τραύματα σε θώρακα και κεφάλι από το καλάμι του ψαροντούφεκου που του εκτόξευσε ο γιος του, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Το χρονικο της επιθεσης

Το επεισόδιο μεταξύ γιου και πατέρα έγινε το πρωί της Τρίτης, στο σπίτι τους στο Βόλο, όπου μετά έντονη λογομαχία, ο 40χρονος πήρε ένα μαχαίρι και αρχικά επιτέθηκε στον 69χρονο πατέρα του, ωστόσο δεν προέκυψε ότι του κατάφερε κάποιο πλήγμα.

Στη συνέχεια ο δράστης πήρε ένα ψαροντούφεκο που είχε στο σπίτι και του έριξε στο δεξί μέρος του θώρακα, προκαλώντας του ένα διαχειρίσιμο τραύμα.

Ακολούθως ο δράστης πήρε και δεύτερο ψαροντούφεκο και του κατάφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο, πίσω από το αυτί. Μάλιστα η μονόφτερη βέργα που έφερε το όπλο, διαπέρασε το κρανίο του άνδρα και βγήκε από την άλλη πλευρά στον αυχένα!

Ο 40χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή, ενώ γείτονας που άκουσε φωνές κάλεσε την Αστυνομία.

Ο τραυματισμένος πατέρας, έχοντας τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου κλήθηκαν πυροσβέστες για να κόψουν τη βέργα του ψαροντούφεκου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, έγινε διακομιδή του τραυματία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής βέργας του ψαροντούφεκου.

«Ο πατέρας χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα πάει καλά. Είμαστε όλοι πραγματικά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κυριολεκτικά», λέει συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας και τονίζει: «Είναι τρομερό αυτό που έγινε. Δεν το έχει ξανακάνει αυτό. Δεν γνωρίζουμε πώς του ήρθε στο μυαλό και το έκανε αυτό. Είναι καλό παιδί και ήσυχο γενικά».

«Έχουμε αναστατωθεί πολύ με αυτό που έγινε. Γενικά ακούγαμε συχνά καυγάδες μεταξύ πατέρα και γιου αλλά δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο ο γιος», περιγράφει, γείτονας της οικογένειας και αποκαλύπτει: «Γνωρίζουμε ότι δεν είναι καλά το παιδί. Έχει ψυχιατρικά προβλήματα, είναι γνωστό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου