Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Αντιδήμαρχος Φλώρινας ο νεκρός οδηγός της νταλίκας που τυλίχτηκε στις φλόγες

 


Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (21.9.2024), στο 31ο χλμ της εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης, στην περιοχή της Μελούνας, όταν ανασύρθηκε νεκρός ο 50χρονος οδηγός της νταλίκας, που είχε εκτραπεί και τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr, νεκρός είναι ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Λάζαρος Αντωνιάδης.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού συμμετείχε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελάσσονας, με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ και 1ου Π.Σ.Λάρισας. Το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Το χρονικό του τραγικού τροχαίου

Το τροχαίο συνέβη δέκα λεπτά μετά τις εφτά το απόγευμα όταν η νταλίκα που οδηγούσε ο 50χρονος εξετράπη της πορείας της στο 31ο χλμ Ε.Ο. Λαρίσης-Κοζάνης και προσέκρουσε σε προστατευτικό τσιμεντένιο τοιχίο.

Μετά τη σύγκρουση ο οδηγός εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του η οποία πήρε φωτιά. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και την κατάσβεση της φωτιάς. Συνολικά επιχείρησαν στο σημείο 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Ο 50χρονος ανασύρθηκε χωρίς της αισθήσεις τους και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το Α.Τ. Ελασσόνας ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Να σημειωθεί πως η νταλίκα κινούνταν στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου