Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

 


Στις  29 Φεβρουαρίου,  1,2 και 3 Μαρτίου 2024  η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [Ιnternational Ρolice Association], πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια εκδρομή, με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

- Ξεκινώντας  ιδανικά, με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό,δύο λεωφορεία με ογδόντα  [80] άτομα, μέλη, συγγενείς  και φίλους της Τοπικής μας,  αφού περάσαμε τα σύνορα των Κήπων, φτάσαμε το απόγευμα στην Πόλη, όπου καθ΄ολη τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί επισκεφθήκαμε και είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε σε όλα τα σπουδαία μνημεία της, ιδίως σ’εκείνα τα μνημεία της Ορθοδοξίας , τα οποία κάθε Ορθόδοξος χριστιανός έχει στην καρδιά του και θέλει να τα επισκεφθεί,όπως η Αγιά Σοφιά, το Οικουμενικό Πατριαρχείο κλπ.


-Κορυφαία στιγμή η συνάντηση μας με τον Παναγιότατο Πατέρα και Δέσποτα,τον Οικουμενικό Πατριάρχη,κ.κ. Βαρθολομαίο, ενώπιον του οποίου εκδηλώσαμε την αφοσίωσή μας στην Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία και στον Προκαθήμενο αυτής, του οποίου πήραμε την ευλογία και είχαμε την ευκαιρία  ως αστυνομικοί και μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών να τον ενημερώσουμε για τις δράσεις μας , στα πλαίσια των καταστατικών αρχών της Ένωσής μας: την αγάπη ,την φιλία,την αλληλεγγύη και την διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο κατά τον καθημερινό μας αγώνα.


 - Ευχαριστούμε θερμά:

 Όλα τα  μέλη και τους φίλους της Τοπικής μας, για τη συμμετοχή τους και γενικά για το ότι στηρίζουν και  αγκαλιάζουν τις δράσεις μας, παρέχοντας έτσι δύναμη και κουράγιο στο Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, για συνέχιση των προσπαθειών ανάδειξης των παραπάνω  αρχών και αξιών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , αλλά και της προσπάθειας  για την  ανάδειξη του έργου του Έλληνα αστυνομικού και της Αστυνομίας μας.-

 

                                       

                                                                   SERVO PER AMIKECO

                                                               [Υπηρετώ δια της Φιλίας]

 

 

                                      Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      

                          ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κων/νος                             Μαρία  ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου