Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Ιγνατιάδου Δήμαρχος Σκύδρας :Και με βροχή και με χαλάζι, το ΣΚΥΔΡΑ'Ι'ΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ήταν εδώ, ζωντανό, δυνατό, με ψυχή, με ένταση με χορό, με τραγούδι!!

 Εμείς ούτως ή άλλως είμαστε για τα δύσκολα..δεν μας χαρίστηκε τίποτε και ποτέ!

Για πρώτη φορά σε καρναβάλι της Σκύδρας, βροχή και χαλάζι...κι όμως με μία ολιγόλεπτη διακοπή η καρναβαλική παρέλαση συνεχίστηκε κανονικότατα!!
Η πόλη μας βούλιαξε πάλι από κόσμο που ήρθε από παντού...Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Αθήνα, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Αριδαία, Βέροια κλπ. Τα μαγαζιά μας επίσης γέμισαν από κόσμο που διασκέδαζε με κέφι ..
Η διεξαγωγή του καρναβαλιού υπό συνθήκες βροχής και χαλαζιού αποδεικνύει την άρτια διοργάνωση του!
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους που σημειωτέον το χάρηκαν από τη ψυχή τους, σε συλλόγους, στα καταστήματα μας και σε όλον τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν!
Θερμές ευχαριστίες στη Σόνια Τουμανίδου, άψογη και καταπληκτική! Φυσικά στην Ιωάννα Βέργου, σε όλους τους αντιδημάρχους, στους συμβούλους μου, τους προέδρους, τον πρόεδρο της Σκύδρας Κώστα Τερζίδη, τα μέλη του Τ. Σ. Σκύδρας, Βασίλη Βλάχο, Άκη Αντωνιάδη, την Ράνια τη Λεκάκη και τη Σοφία Σαμαρτζίδου!
Μη ξεχνάτε! Καθαρά Δευτέρα, γιορτάζουμε τα κούλουμα και πάλι μαζί, καθώς ο Δήμος Σκύδρας, στρώνει το σαρακοστιανό τραπέζι σε όλους τους δημότες και επισκέπτες μας!
Χρόνια πολλά!
Καλή Σαρακοστή!
Υ.Γ. Στα 10 χρόνια της δημοτικής αρχής μας, πρώτη φορά βρέχει και ρίχνει χαλάζι στο καρναβάλι μας.....γιατί άραγε;;





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου