Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Γιάννης Ανδρίτσος : Οι προσπάθειες μας, η επιμονή μας, η μεθοδικότητα, η αγαστή συνεργασία μας αποδίδει καρπούς

 Οι προσπάθειες μας, η επιμονή μας, η μεθοδικότητα, η αγαστή συνεργασία μας με την 4η Υ.Πε. και τον διοικητή της κ. Τσαλικάκης Γ Δημήτριος , η εργώδης προετοιμασία και ανατροφοδότηση δεδομένων από τη Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου μας με την αντίστοιχη της 4ης Υ.Πε. ήδη από το 2021, η στήριξη του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Κιλκίς κ. Γεωργίου Γεωργαντά και της Γενικής Γραμματέως Υπηρεσιών Υγείας κ. Λίλιαν Βενετίας Βιλδιρίδη και η προώθηση των αιτημάτων μας προς το Υπουργείο Υγείας, βρίσκουν ευήκοα ώτα και αποδίδουν καρπούς με την ανταπόκριση του.

Ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ενέκρινε την ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας δύο έργων συνολικού ύψους 1.000.000 ευρώ στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς για :
📍Εργασίες ενίσχυσης -αποκατάστασης στο κτήριο της Διοίκησης.
📍Ενεργητική πυροπροστασία των εγκαταστάσεων του Γ.Ν Κιλκίς.
Τα ανωτέρω προστίθενται στα ήδη εγκεκριμένα έργα :
📌«Αναβάθμιση – Ανακαίνιση και Εκσυγχρονισμός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς», προϋπολογισμού 1.845.120 οι εργασίες του οποίου αρχίζουν άμεσα.
📌«Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς- Γουμένισσας», συνολικού προϋπολογισμού 2.781.683,73 ευρώ , η δημοπράτηση του οποίου θα γίνει το επόμενο διάστημα.
Είμαστε ευγνώμονες που η προσπάθεια μας αναγνωρίζεται, τα αιτήματα μας αγκαλιάζονται και το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ενισχύεται και διαρκώς αναβαθμίζεται. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε στην υλοποίηση και ολοκλήρωση των έργων και να τα αποδώσουμε στην υπηρεσία των πολιτών, κοιτώντας τους στα μάτια γιατί πάντα μιλούσαμε με πράξεις και πλέον κα με υλοποιούμενα έργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου