Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !

Η Σοφία Λιάπουρα του Γεωργίου και της Κυριακής, μεγάλωσε και έζησε στη Σκύδρα. Εκρηκτικός χαρακτήρας και ανήσυχο πνεύμα.
Το 2009 σπούδασε κομμωτική στη Θεσσαλονίκη.
Το 2014 ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκε με τα κοινά και διετέλεσε ενεργό μέλος του πενταμελούς τοπικού συμβουλίου Σκύδρας.
Το 2014 ξεκίνησε τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας,το 2018 έλαβε το πτυχίο της με άριστα.
Το έτος 2019 εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και διαχείρισης πολιτισμικών σπουδών, με άριστα στη διπλωματική εργασία με θέμα "Εκπαιδευτικές παρεμβάσεις μαθησιακής ετοιμότητας σε μαθητές με νευροαναπτυξιακές ιδιαιτερότητες" τις σπουδές τις ολοκλήρωσε το έτος 2023.
Το 2021 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο 5ο νυχτερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης με την ειδικότητα, Βοηθός Νοσηλευτικής με βαθμό 19.9.
Παράλληλα, το έτος 2022 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με θέμα την Ηθική και την Βιοηθική επιστήμη.
Επίσης, ολοκληρώνει το δεύτερο μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.
Ετοιμάζει τη συγγραφή ενός έργου με θέμα " Παύλος Μελάς καί Γερμανός Καραβαγγέλης,δύο παράλληλοι βίοι στον αστερισμό των αγώνων του Ελληνισμού"
Μεγάλη της επιθυμία είναι η δημιουργία ενός ΚΔΑΠ για ΑΜΕΑ στη Σκύδρα!
Η διαρκής ανάγκη της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη της για τη Σκύδρα, την πόλη που την γέννησε και μεγάλωσε, την ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου