Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !!

Ο Νικόλαος (Νίκος) Καρασαββίδης γεννήθηκε στα Γιαννιτσά Ν Πέλλας 5/8/76 μεγάλωσε και κατοικεί στην Σκύδρα !

Προέρχεται από ποδοσφαρική οικογένεια καθώς ο ίδιος και τα αδέρφια μου Τέλης και Θεόφιλος ,έχουνε υπάρξει παίκτες Α εθνικής κατηγορίας !!
Οι γονείς του Γιώργος και Σούλα (κομμώτρια) είναι αρκετά γνωστοί στην ευρύτερη περιοχή , με καταγωγή από την Δάφνη!
Απόφοιτος Γενικού Λυκείου Σκύδρας!
Σπούδασε κομμωτική τέχνη στην ΕΠΑΣ ´Εδεσσας και στην Νεα γενιά Αμάραντος όπου και αποφοίτησε με άριστη βαθμολογία!
Δραστήριος χαρακτήρας με όρεξη για την πόλη της Σκύδρας καθώς υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών και εκλεγμένος στο τοπικό συμβούλιο ΣΚύδρας !Υπήρξε μέλος του Ποντιακού συλλόγου Εύξεινος Λέσχη Σκύδρας καθώς και χορευτής στο τμήμα παραστάσεων !
Σήμερα είναι ενεργό μέλος της Θεατρικής ομάδας Σκύδρας, όπου σε κάθε θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί μας εκπλήσσει με το ταλέντο του!
Δραστηριοποιήθηκε από αρκετά μικρός στο ελεύθερο επάγγελμα και άνοιξε το πρωτο του κατάστημα ηλεκτρονικών παιχνιδιών Cosnole Club στην Σκύδρα, το 1988 σε ηλικία μόλις 22 ετών με μεγάλη απήχηση !
Ασχολήθηκε επίσης με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σχεδόν όλης της περιοχής καθώς και ως προπονητής σε ακαδημία στο Λιποχώρι!Υπήρξε επιτυχημένος επαγελματίας αγρότης για αρκετά χρόνια !
Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ώς ιδιωτικός υπάλληλος !
´Εχει 2 υπέροχα παιδιά τον Στέφανο 21 και Γιώργο 16 , τα οποία αποτελούν και την βασική του πηγή δύναμης !
«Μιά λέξη που με εκφράζει και την ασπάζομαι καθημερινα είναι η πίστη !» μας λέει χαρακτηριστικά !!
Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για τη Σκύδρα, την πόλη που τον γέννησε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου