Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου

 Η Σεμοίρα Θεοδωρίδου του Ιωάννη και της Θεοπούλας Παρόγλου, κατάγεται από το Σανδάλι όπου και ζει.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ( ΠΑ.ΜΑΚ.).
Από το 2022 είναι υπεύθυνη σπουδών, καθηγήτρια και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης στη Σκύδρα: Φροντιστήριο-Κέντρο Μελέτης 'ΠΥΞΙΔΑ'.
Παράλληλα παρέχει γραμματειακή υποστήριξη σε εργοστάσιο κατασκευής αγροτικών μηχανημάτων Agriton.
Στο παρελθόν παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και εργαζόταν ως υπάλληλος σε αγροτικό συνεταιρισμό ροδάκινου.
Η Σεμοίρα μιλάει δύο ξένες γλώσσες, την Αγγλική και Γαλλική.
Αγάπησε την τοπική αυτοδιοίκηση, την ενασχόληση με τα κοινά από τον πατέρα της, τον Γιάννη Θεοδωρίδη, τον γνωστό ΠΑΣΑ- ΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος επί σειρά πολλών ετών ασχολήθηκε με επιτυχία με την τοπική αυτοδιοίκηση, ως πρόεδρος κοινότητας Καλλίπολης, ως αντιδήμαρχος του πρώην δήμου Μενη'ι'δος ως πρόεδρος ΔΕΥΑ Μενη'ι'δος, πρόεδρος ΔΕΥΑΣ και ως αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και Δ.Ε. Μενη'ι'δος στο Δήμο Σκύδρας.
Είναι μεγάλη μου χαρά που βλέπω νέα, καλά παιδιά να μπαίνουν μπροστά στα τοπικά πράγματα, στα κοινά και να έχουν διάθεση και όρεξη για προσφορά!
Η Σεμοίρα συμπορεύεται μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, θέλοντας να καταθέσει όλες της τις δυνάμεις, τις γνώσεις, την αγάπη της για τον τόπο και τους ανθρώπους μας, έτσι ώστε από κοινού να πετύχουμε τα καλύτερα και τα περισσότερα για το δήμο μας!
Σεμοίρα μου, σε καλωσορίζω με χαρά στην ομάδα μας, η συμπόρευση σου μαζί μας με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου