Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !

Ο Σωτηριάδης Κωνσταντίνος του Ηλία με καταγωγή από την Σκύδρα και της Όλγας με καταγωγή από το Ριζό. Είναι παντρεμένος με την Γροπαλη Αναστασια 40 χρόνια και μαζί έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν την οικογενειακή τους επιχείρηση επι της Εγνατίας στη Σκύδρα που αποτελεί σήμερα υπόδειγμα επιχείρησης .

Μεγαλωμένος στην Σκύδρα και από μικρός στο μεροκάματο, ξεκίνησε ως Μηχανικός κονσερβοποιίας και παράλληλα δημιούργησε το δικό του μαγαζί λιανικής όπου πουλούσε λάδια αυτοκίνητου. Η οργανωτικότητα και η μεθοδικότητα που τον διακρίνει ήταν τα βασικά χαρακτηρίστηκα για την ανάπτυξη της επιχείρησης του . Σήμερα θα την χαρακτηρίζαμε δικαίως «Μεγαθήριο» μιας και απασχολεί προσωπικό και εμπορεύεται σε χονδρική και λιανική χιλιάδες κωδικούς εμπορευμάτων μεταξύ άλλων και όλων των ανταλλακτικών αυτοκίνητων και γεωργικών μηχανημάτων.
Ο Σωτηριάδης Κωνσταντίνος είναι πάντα δίπλα στους αγρότες έμπρακτα μιας και βιωματικά γνωρίζει πολύ καλά όπως λέει κι ο ίδιος «Αν δεν πάει καλά το ροδάκινο δεν θα πάμε κ εμείς».
Ο Κωνσταντίνος με την Αναστασια έχουν έναν γιο τον Ηλία Μάριο Σωτηριάδη που εργάζεται στην επιχείρηση και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του πιστά!
Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για τη Σκύδρα, την πόλη που τον γέννησε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου