Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου

 Ο Χαρίλαος (Χάρης) Μπιλάλης του Κωνσταντίνου, κατάγεται από την Πετριά στην οποία ζει με την οικογένεια του.

Είναι απόφοιτος του τμήματος μηχανολογίας του ΕΠΑΛ Έδεσσας, επίσης είναι τελειόφοιτος του Δ.Ι.Ε.Κ νοσηλευτικής Έδεσσας και ταυτόχρονα ειναι προπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Ηπείρου στο τμήμα νοσηλευτικής.
Παράλληλα ο ίδιος, όπως και η οικογένεια του ασχολούνται με την γεωργία.
Η ενασχόληση του με τα κοινά τον ενδιαφέρει και του αρέσει, μάλιστα είναι γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομάδας Νέος Πυρσός Πετριάς.
Ο Χάρης είναι από τους νεότερους υποψηφίους μας και η συμμετοχή του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, μας γεμίζει χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία, καθώς βλέπουμε νέα και καλά παιδιά να θέλουν ν ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση, να προσφέρουν τις φρέσκιες και σύγχρονες ιδέες τους που μαζί με την έμπειρη αντιμετώπιση των παλιότερων στελεχών μας, διασφαλίζουν την ισόρροπη εκπροσώπηση της κοινωνίας μας και διευθέτηση θεμάτων.
Χάρη μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, η συμπόρευση σου μαζί μας με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου