Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

«Αλλαγή Σκυτάλης» ας γνωριστούμε !


Ο Γιώργος (Γεώργιος- Στυλιανός) Καραμπόλας του Νικολάου, MSc Κλινικός Διαιτολόγος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σκύδρα.
Το 2011 πήρε το πτυχίο του στη Διατροφή και Διαιτολογία, ενώ παράλληλα διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Φοιτητικό Σύλλογο του Πανεπιστημίου δύο φορές.
Έχει βραβευτεί στη Βαρκελώνη της Ισπανίας για την Πτυχιακή του Διατριβή στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Διαιτολόγων.
Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και στην Κλινική Διατροφή του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
Επίσης, ολοκληρώνει το δεύτερο Μεταπτυχιακό του στην Εκπαίδευση Ενηλίκων του ΕΑΠ και είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ.
Ταυτόχρονα με την πολυετή εμπειρία του ως επαγγελματίας Διαιτολόγος, είναι Καθηγητής Διατροφής, Μεταβολισμού και Κλινικής Διαιτολογίας σε ΙΕΚ, τόσο στο νομό Πέλλας όσο και αλλού.
Από το 2023 συμμετέχει στο Προεδρείο και τις δράσεις του Συλλόγου Alzheimer της Π.Ε Πέλλας όπου είναι ιδρυτικό μέλος. Επιπλέον, έχει λάβει έπαινο για την προσφορά του από το Σύλλογο Καρκινοπαθών του Νομού Πέλλας.
Τα τελευταία χρόνια, παρέχει εξειδικευμένες διαιτολογικές υπηρεσίες στο γραφείο του και διαδικτυακά. Για την ποιότητα και τα αποτελέσματα της δουλειάς του, έχει λάβει διακρίσεις από την Google και άλλους ανεξάρτητους οργανισμούς. Παράλληλα με τη δουλειά του, προωθεί τις αξίες της διατροφής και της υγείας στο ευαίσθητο παιδικό κοινό και άλλες κοινωνικές ομάδες. Έχει κληθεί ως ομιλητής από το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας, τους μικρούς μαθητές των σχολείων Λιποχωρίου, Μανδάλου και το ΚΔΑΠ Καλής.
Η διαρκής ανάγκη του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη του για τη Σκύδρα, την πόλη που τον γέννησε και μεγάλωσε, τον ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου