Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Αντίστροφη μέτρηση για της δημοτικές εκλογές στην Αλμωπία . Παραμένουν ρευστά τα πολιτικά δρώμενα

Ο χρόνος τελικά δεν ευνοεί  τον δημοτικό συνδυασμό του Νίκου Παρούτογλου  , αφού παρά την εισροή  συριζαίων , δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά και να δώσει αέρα νίκης .

Με βάση τα αθροιστικά ποσοστά των πρόσφατων εθνικών εκλογών ΣΥΡΙΖΑ  17,62 %  ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ 13,89 %  δεν μπορεί να επιτευχθεί εκλογή δημάρχου ,αφού το ποσοστό στην οροφή του είναι 31,51 %.

Από την άλλη είναι αδιανόητο να χαθεί ο δήμος Αλμωπίας από την Νέα Δημοκρατία με ποσοστά που δίνουν εκλογή Δημάρχου  ακόμη και από την πρώτη Κυριακή .

Εξάλλου η συσπείρωση δεξιών ψηφοφόρων και στελεχών  στους Χρήστο Μπάτση και Δημήτρη Μπίνο  αδειάζει ακόμη περισσότερο το ταμείο του Νίκου Παρούτογλου .

Ποσοστά :   Ν.Δ  2023 ΣΤΗΝ Αλμωπία  43,18 %

ΣΥΡΙΖΑ :      ΣΤΗΝ Αλμωπία                      17,62 %

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ :    ΣΤΗΝ Αλμωπία         13,89 %


Επίσης το τελευταίο διάστημα Χρήστος Μπάτσης και Δημήτρης Μπίνος  δείχνουν να ανακάμπτουν και μάλιστα  να ενισχύονται με στελέχη και πρόσωπα που δίνουν άλλη δυναμική στους συνδυασμούς τους , με αποτέλεσμα να θολώνει ακόμη περισσότερο το δημοτικό πολιτικό πεδίο στην Αλμωπία .

Ο Λάκης Προκοπίδης επιμένει ότι θα είναι υποψήφιος και μάλιστα με πολλές εκπλήξεις .

Ως προηγούμενος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να έχει την στήριξη του εν λόγω κόμματος , διότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει δικούς του υποψηφίους δημάρχους σε όλη την επικράτεια .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου