Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Τραυματίστηκε σε τροχαίο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά βρήκαν σφαίρα στο κεφάλι !!!

 Ένας νεαρός 29 ετών τραυματίστηκε στο κεφάλι σε τροχαίο ατύχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί όμως, αποδείχθηκε πως το τραύμα του οφειλόταν σε σφαίρα.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι, όταν σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο πρώτο χιλιόμετρο του άξονα Μοιρών – Ηρακλείου, στην Κρήτη. Μέσα στο αυτοκίνητο που είχε βγει εκτός δρόμου οι αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Μοιρών βρήκαν τον 29χρονο χωρίς τις αισθήσεις του αλλά όπως αποδείχθηκε μετά με σφαίρα στο κεφάλι

.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ως θύμα τροχαίου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, με εμφανές χτύπημα στο κεφάλι. Εκεί η αξονική τομογραφία έδειξε πως το τραύμα στο κεφάλι οφειλόταν σε σφαίρα πιστολιού που βρέθηκε σφηνωμένη στο κρανίο σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο ώστε η αφαίρεση της να είναι ιδιαιτέρως δύσκολη.

Στη συνέχεια, η τοπική αστυνομία ενημερώθηκε για την εξέλιξη και έσπευσε να μεταφέρει το αυτοκίνητο του 29χρονου στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών, όπου ερευνήθηκε προσεκτικά. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ένα «περίεργο», σύμφωνα με αστυνομική πηγή, σημείωμα, που παρέπεμπε σε σημείωμα αυτοκτονίας.

Ωστόσο, ούτε μέσα στο αυτοκίνητο ούτε στον χώρο που σημειώθηκε το περιστατικό βρέθηκε όπλο. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, το ότι το είδος του τραύματος δεν έγινε αμέσως αντιληπτό, οφείλεται στο γεγονός ότι η βολίδα είναι μικρού διαμετρήματος, πιθανότατα των 22mm.

Οι κάτοικοι της περιοχής υποστήριξαν πως το τελευταίο διάστημα έβλεπαν τον 29χρονο στεναχωρημένο. Οι συγγενείς απορρίπτουν το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας και δηλώνουν ότι δεν είχε στην κατοχή του κανένα είδος όπλου. Συνεπώς, τα δεδομένα στρέφουν αναγκαστικά τις έρευνες στην εκδοχή ο 29χρονος να πυροβολήθηκε σκόπιμα από κάποιον ή να χτυπήθηκε τυχαία από άσκοπο πυροβολισμό.

Ο 29χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου