Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

«ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

 Η Τσιτλακίδου Αλεξάνδρα υποψήφια με την ανεξάρτητη παράταξη <<Αλλαγή σκυτάλης>> με υποψήφια δήμαρχο την Παπαδοπούλου Μαρία!

Η Τσιτλακίδου Αλεξάνδρα γεννήθηκε στην Μυτιλήνη , είναι κόρη του Τσιτλακίδη Γεώργιου από το Αρσένι και της Κελεσίδου Αντωνίας από το Ριζό!
Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Μενδώνη από το 2016 και έχουν ένα γιό! Μαζί κατοικούν στη Σκύδρα την οποία και αγαπούν πολύ!
Η Τσιτλακίδου Αλεξάνδρα είναι πτυχιούχος του Τομέα Οικονομίας Διοίκησης Νομικής με εξειδίκευση στην Διοικητική Υποστήριξη!
Έχει πιστοποιήσεις στους Τομείς εφοδιαστικής αλυσίδας logistics και έχει πιστοποιηθεί ως στέλεχος διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας!Έχει εξειδίκευση στον Τομέα Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών ,online Branding και Επικοινωνία! Έχει επιτύχει στις εξετάσεις Professional Experts Πρώτες Βοήθειες και κατέχει πιστοποίηση κατάρτισης δεξιοτήτων Πρώτων Βοηθειών!
Η μεγάλη αγάπη της όμως είναι η μαγειρική! Είναι πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ από το 2018 ως <<Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης –Αρχιμάγειρας Chef >>! Μέσα από αυτήν την γνώση και εξειδίκευση η Τσιτλακίδου Αλεξάνδρα δραστηριοποιείται με την παιδική διατροφή μέσα από γεύσεις δημοσιοποιώντας ολιγόλεπτες συνταγές σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο οι οποίες απολαμβάνουν μεγάλης δημοτικότητας! Μέσα από τις αυτές τις γρήγορες και νόστιμες συνταγές μαθαίνουμε πως με έξυπνο και περίτεχνο τρόπο μπορούμε να εμπλουτίσουμε την παιδική διατροφή με σνακ υψηλών διατροφικών στοιχείων!
Από το 2013 εργάζεται στην οικογενειακή τους επιχείρηση επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 36 γνωστή σε όλους μας ως «Καφεκοπτείο Μενδώνης» !
Όντας νέα δραστήρια μαμά τους τελευταίους μήνες αθλείται και συμμετέχει σε αγώνες crossfit !
Η διαρκής ανάγκη της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη της για τη Σκύδρα, την πόλη που μεγάλωσε, την ώθησε να μπει στην αγκαλιά της νέας ανεξάρτητης παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ» με τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου