Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Μαρία Παπαδοπούλου υπ. Δήμαρχος Δήμου Σκύδρας

 

📌
Μεταμόρφωση του Σωτήρος εορταστική πανήγυρις στο Ριζό , στο Ριζό μου ..
Πόσες θύμισες πόσες αναμνήσεις .. περιμέναμε πως και πως το πανηγύρι του χωριού μας .. η γιαγιά Τσινίκα φωταγωγούσε το γωνιακό σπίτι απέναντι από την γέφυρα και ο παπούς Στάθης για το χωριό Αλεπός μας περίμενε καμαρωτός στην αυλόπορτα μ ένα χαμόγελο μέχρι τ αυτιά ! Μόνιμα χαμογελαστός , μόνιμα πρόσχαρος και φιλότιμος πρόθυμος να προσφέρει σε όλους τους χωριανούς ..

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα η συγκίνηση μου είναι μεγάλη .. κάθε χρόνο φωταγωγημένο το γωνιακό σπίτι κι ας λείπουν οι νοικοκύρηδες του σπιτιού .. νοερά είναι εκεί .. μεταξύ μας εγώ τους αισθάνομαι ότι είναι στις θέσεις τους και με καλωσορίζουν όπως και τότε………
📍
Σήμερα ημέρα εορτής και πάλι εδώ στο χωριό μου , στο ΡΙΖΟ , αυτήν την φορά ως υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή Σκυτάλης» συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους !!
📌
Το πρωί παρευρεθήκαμε στην πανηγυρική θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και το βράδυ στις εκδηλώσεις του Εκπολιτιστικού συλλόγου Ποντίων του Ριζού.
📍
Πρόγραμμα CLLD Leader Αναπτυξιακής Πέλλας ένα μικρό δείγμα από τις φορεσιές του μεγάλου έργου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Ριζού που υλοποιούμε μαζί !
📍
Σήμερα απολαύσαμε το μικρό και μεγάλο χορευτικό του συλλόγου μας με τις νέες φορεσιές! Η χαρά των χορευτών μεγάλη η δική μας της Fox Accounting ακόμα μεγαλύτερη που συμβάλαμε σ αυτό !
📌
Συγχαρητήρια
στην Πρόεδρο και το ΔΣ για την εκπληκτική διοργάνωση και τους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία !
❤️
Χρόνια πολλά ΡΙΖΟ !!!! Χρόνια πολλά Σωτήρη Σωτηρία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου