Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Αρρυθμίες στην σύνθεση του συνδυασμού του Γιάννη Μουράτογλου Φίλιππος Γκιούρος και Δημήτρη Γιώγας δεν συμμετέχουν ...

 








Η τακτική του αδειάσματος που ακολούθησε ο Γιάννης Μουράτογλου στην διαδοχή του συνδυασμού Γιάννου Δημήτρη , δεν άρεσε τόσο στον Φίλιππο Γκιούρο όσο και στον Δημήτρη Γιώγα .

Ενώ είχαν δεσμευθεί ο Γιάννης Μουράτογλου και  όλοι τους

από κοινού , θα ακολουθήσουν τον Φίλιππο Γκιούρο στις εκλογές του Οκτώβρη 2023  κατά την διάρκεια της διαδικασίας εκλογής νέου δημάρχου Έδεσσας , μετά την παραίτηση Γιάννου λόγω της συμμετοχής του στις εθνικές  εκλογές  . Η μη τήρηση των συμφωνηθέντων μεταξύ Φίλιπου Γκιούρου και Γιάννη Μουράτογλου ,αλλάζει τα δεδομένα στον συνδυασμό .

Ήδη μέχρι σήμερα κρατούν σαφής αποστάσεις από τον Γ. Μουράτογλου Γκιούρος και Γιώγας , ενώ δεν λείπουν και οι διαρροές προς άλλους συνδυασμούς .

Εξάλλου το βαρύ κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις Γ. Μουράτογλου και Φίλιππου Γκιούρου , φάνηκε και στο πρόσφατο  δημοτικό συμβούλιο .

Τα πράγματα τελικά δεν πάνε όπως είχαν σχεδιαστεί για τον Γιάννη Μουράτογλου ,παρά τις ΄΄ μαϊμού΄΄  δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν στην πόλη της Έδεσσας .



7 σχόλια:

  1. Ο Γιωγαας μπορει να μη κατεβει ο Φιλιππακος δεν αφηνει το μισθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γκιουρος και γιωγας γιατι σιωπουν ; τι συμβαινει ; θα κατεβουν με τον μουρατογλου ή όχι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά από τέτοιο αδειασμα ο Γκιουρος δεν θα κατέβει. Μέχρι πριν λίγες ημέρες ζητούσε απο πολλους να θέσουν υποψηφιότητα μαζί του, με αυτόν επικεφαλής - υποψήφιο δήμαρχο, δεν γίνεται τώρα να τους λέει ψηφίστε με για δημοτικό σύμβουλο, άρα ψηφίστε Μουρατογλου, γιατι τελικά αυτός είναι πιο ικανός απο εμένα. Σε ακόμα χειρότερη θέση οι υποψήφιοι που είχε κλείσει ο Γκιούρος. Ταχθηκαν μαζί του και ζητούσαν ψήφο απο τον κόσμο, γιατί, προφανώς, τον θεώρησαν τον καταλληλοτερο για Δήμαρχο, τον πιο ικανό. Τώρα αν κατέβουν με Μουρατογλου τι θα λένε ?? Συγνώμη λαθος, πιο καταλληλος και ικανός είναι ο Μουρατογλου. Αυτά δεν γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΡΥΣΑΦΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ..

      Διαγραφή
  6. Θέλω να ρωτήσω τον Γιάννη τον Φιλιππα και τον Τάκη. Τι δικαιολογία τους είπε ο Γιάννου για την παραίτηση του ένα μήνα πριν τις εκλογές; Πως γίνεται να μπαίνει στο ψηφοδέλτιο με τρεις εν ενεργεία βουλευτές ; Και οι πέτρες ξέρανε το αποτέλεσμα. Δέκα μήνες είχε ακόμα να είναι δήμαρχος με μισθό . Ποίες διασφαλίσεις είχε για την απώλεια αυτή; Ο Γιάννου δεν είναι αφελής. Είναι ερωτήματα που συζητιούνται στην Έδεσσα και απαντήσεις δεν δίνονται. Τουλάχιστον οι τρεις γνωρίζουν. Και πρέπει να απαντήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή