Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου

 Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Μαραντίδης κατάγεται από τη Σκύδρα όπου και ζει με την οικογένεια του.

Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης & κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Δραστηριοποιείται στο ελεύθερο επάγγελμα με την μελέτη και κατασκευή ενεργειακών έργων (κυρίως φωτοβολταϊκών) καθώς και με περιβαλλοντικά ζητήματα των βιομηχανιών και επιχειρήσεων της περιοχής.
Ως ειδικός συνεργάτης μου στο Δήμο Σκύδρας δραστηριοποιείται σε τομείς που αφορούν τα περιβαλλοντικά και τα ενεργειακά ζητήματα του Δήμου, όπως τον Βιολογικό Καθαρισμό, την ορθή διαχείριση των αποβλήτων καθώς και με χρηματοδοτικά προγράμματα για την βιώσιμη ανάπτυξη και βελτίωση του Δήμου μας.
Από τη θέση του ειδικού συνεργάτη μου, απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του για τον τόπο μας, τις γνώσεις και τις ικανότητες του.
Ασχολείται με τα κοινά από μικρή ηλικία, έχει διατελέσει πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου Μηχανικών Περιβάλλοντος στο Πολυτεχνείο Κρήτης, τέλος συμμετέχει σε συλλόγους Μηχανικών.
Μπάμπη μας, αποτελεί τιμή για εμένα και εμάς η υποψηφιότητα σου ως δημοτικός σύμβουλος με τη μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, σε καλωσορίζω με χαρά και σου εύχομαι ολόψυχα καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου