Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

O Γεώργιος Καρασμάνης στο 3ο Περιβαλλοντικό Φεστιβάλ ¨Αγαπώ τον Λουδία¨

  Ο Γιώργος Καρασμάνης επισκέφθηκε την Κυριακή το 3ο Περιβαλλοντικό Φεστιβάλ ¨Αγαπώ τον Λουδία¨, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Ναυταθλητικό Κέντρο από τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών

.

🔷
Προσέλκυσε τη μαζική ανταπόκριση μικρών και μεγάλων επισκεπτών που απόλαυσαν μια μέρα χαράς, διασκέδασης και δημιουργίας, με στόχο την αγάπη για τον αθλητισμό και την προστασία του Περιβάλλοντος.
🔷
Ο πρώην Υπουργός συνεχάρη τους μαθητές και τους γονείς τους, τους εκπαιδευτές και όλους όσοι συμμετείχαν στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση – ιδιαίτερα στη διοίκηση του Ομίλου – είχε δε και κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον πρόεδρο Βασίλη Καφετζάκη για το μεγάλο πρόβλημα του ¨ιδιοκτησιακού¨.
🔷
Τον ενημέρωσε ότι μετά από τις γνωστές πολλές και μεγάλες προσπάθειες, το Νομοσχέδιο το οποίο χαρακτηρίζει ως πλεύσιμους 9 ποταμούς μεταξύ των οποίων και ο Λουδίας έχει καταρτιστεί και θα ψηφιστεί από την επόμενη Βουλή, δίνοντας οριστική λύση στο ¨ιδιοκτησιακό¨ του Ναυταθλητικού Κέντρου.
✅
Έτσι, θα μπορέσει να εξελιχθεί σε Κέντρο διεθνούς επιπέδου και αναγνώρισης, που θα συμβάλει στη δυναμική ανάπτυξη της περιοχής με σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου