Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Επίσκεψη του Αντριπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και Άγγελου Συρίγου στον Δήμο Αλμωπίας




















 



Ως Δήμαρχος Αλμωπίας είχα την χαρά να υποδεχτώ στο γραφείο μου και να ξεναγήσω σήμερα στον τόπο μας, τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη όπως επίσης και τον Υποψήφιο Βουλευτή Αθηνών και πρώην Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελο Συρίγο,

ενώ στο πλευρό τους βρισκόντουσαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Πέλλας κ. Λάκης Βασιλειάδης, κ. Διονύσης Σταμενίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πέτρος Ζέρζης.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τέθηκαν στον πρώην Υπουργό αλλά και στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, όλα τα φλέγοντα ζητήματα που προβληματίζουν τους πολίτες του Δήμου μας. Συγκεκριμένα, παρέδωσα μαζί με τους συνεργάτες μου στον κ. Άδωνι Γεωργιάδη μια αναλυτική έκθεση με τις ζημιές στην αγροτική παραγωγή, με έμφαση στις καλλιέργειες που αφορούν το κεράσι, το ροδάκινο και το τριφύλλι. Παράλληλα, συζητήσαμε για τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Αλμωπίας καθώς και για την περαιτέρω ενίσχυση των χρηματοδοτήσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα, ώστε να υλοποιηθούν σημαντικά έργα αναβάθμισης στις υποδομές του Δήμου μας.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα απόλυτης συνεργασίας με βλέψη την ανάπτυξη και το μέλλον του τόπου μας. Ως εκ τούτου, μετά το πέρας των εκλογών και την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης, της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανανεώσαμε το ραντεβού μας σε νέα συνάντηση στην Αθήνα ώστε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των όσων συζητήσαμε.

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου