Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

3 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 2 ΑΡΓΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΟ 3ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Με συμμετοχη 1007 αθλητων πραγματοποιήθηκε το 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και με τους αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ να μην λείπουν από τους τελικούς.
Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου «Κονταξοπούλειο».
Ο σύλλογος της πόλης μας συμμετείχε με 6 αθλήτες εκ των οποίων οι 5 κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό της κατηγορίας τους λαμβάνοντας 3 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια στο σύνολο.
Το πρώτο χρυσό για τον Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΣ το έφερε ο Τότλης Ιωάννης που αγωνίστηκε το Σάββατο στην κατηγορία των -53κιλά παίδων και μετά από 3 νικηφόρους αγώνες ανέβηκε στο 1σκαλί του βάθρου και συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία για την εισαγωγή του στα κλιμάκια την ΕΤΑΒΕ. Την ίδια μέρα άλλο ένα χρυσό ήρθε από την Νάνου Ιωάννα στην κατηγορία των -55κιλών Νεανίδων που αφού είχε λάβει την 1η θέση και στα δύο προηγούμενα προκριματικά κατοχύρωσε την θέση της στην επίλεκτη ομάδα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε η Πόζαρλη Αθηνά και μετά από τρείς αγώνες και με ένα λάθος που στοίχισε τον τελικό, έμεινε στην 2η θέση της κατηγορίας -59κιλά νεανίδων.
Την Κυριακή το πρώτο χρυσό ήρθε από την Μαλίγκα Έλενα στην κατηγορία των -47κιλά κορασίδων που περιμένει τώρα τη συγκεντρωτική βαθμολογία για μια θέση στα κλιμάκια. Την ίδια μέρα αγωνίστηκε και έφερε τη 2η θέση η Φαρμούζη Κυριακή στην κατηγορία των -67κιλα Γυναικων με μια πολύ καλή προσπάθεια έφτασε στ τελικό όπου κ έχασε από την πρωταθλήτρια της κατηγορίας. Επίσης αγωνίστηκε χωρίς διάκριση η Μπόπτση Αναστασία στα +59κιλά κορασίδων.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το συνολικό αποτέλεσμα.

 Αυτή την Κύριακή μικροί αθλητές μας αγωνίζονται σε φιλική συνάντηση στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κρύας Βρύσης.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου