Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΕς ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Σας καλούμε να έρθετε στις 11 Οκτωβρίου, του έτους 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας, για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1 Ανατροπές ψήφισης πιστώσεων
2 Ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2016.
3 ΄Εγκριση του πρακτικού ΙΙΙ του διαγωνισμού της μελέτης με τίτλο “Μελέτη συνολικής ανάδειξης του Σπηλαιοβάραθρου στα Λουτρά Λουτρακίου”.
4 Εκμίσθωση δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων ΜΟΝΑΣΗΡΑΚΙΟΥ.
5 Εκμίσθωση δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.
6 Παραλαβή τμήματος “ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΥΤΑ 1ης ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ (ΧΥΤΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ) ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ”
7 Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη λογιστική τακτοποίηση της
από 7/5/2015 κατάσχεσης σε εκτέλεση της με αριθ.16/2014 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου.
8 Εισηγητική έκθεση Γ΄ τριμήνου 2016 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
9 Αποδοχή παραχώρησης από την ΕΤΑΔ χρήσης χώρου εντός ακινήτου με ΑΒΚ 4717 για τη διοργάνωση του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
Εσωτερική Διανομή: - Πρωτόκολλο, αρχείο -Τμήμα Υποστήριξης Πολ.Οργάνων -Δ/νση Διοικ. Υπηρεσιών -Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών -Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών -Γραφείο Δημάρχου -κ. Χατζηπαντελιάδου Ειρήνη Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ








1 σχόλιο:

  1. Καλο και αυτο με τις αγωγές τιποτα δεν ανακοινωνεται προς τα εξω , γραψτε καμια φορα τι αφορά δεν πρεπι ο κοσμος να ξερει τι πληρωνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή