Όσοι δεν γνωρίζουν και γεύονται μόνο τις γεύσεις ,που προκαλεί στα φαγητά μας , το Κόκκινο ΠιπέριΓαρεφείου Αλμωπίας .Δεν μπορούν να διανοηθούν , πόσα εικοσιτετράωρα εργατοωρών και κόπου ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για
Η παραγωγή του Κόκκινου Πιπεριού , καλλιεργείται και παράγεται στο Γαρέφι Αλμωπίας ,σε βάθος αιώνων .Επιχειρήθηκε η καλλιέργεια και παραγωγή του και σε άλλες περιοχές .
Όμως ποτέ δεν επετεύχθη , η ποιότητα τόσο της καλλιέργειας όσο και της παραγωγής .
ΔΕΝ ΣΤΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ , ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΉ !!!
ΑπάντησηΔιαγραφή