Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Θέλω να γίνω πρόεδρος στην Μπαρτσελόνα

Για πρόεδρο της Μπαρτσελόνα προορίζει τον εαυτό του ο Ζεράρ Πικέ.«Είναι το βήμα που θα ήθελα να κάνω όταν τελειώσω το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να είμαι πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, γιατί δεν θα απολάμβανα τον ρόλο του προπονητή. 

«Ως πρόεδρος όμως θα τα πήγαινα καλά γιατί αγαπάω την ομάδα», ανέφερε ο Πικέ σε συνέντευξή του αποκαλύπτοντας την επιθυμία του για την ηγεσία της Μπάρτσα.

Ο Πικέ ρωτήθηκε για τις σημαίες τις Καταλονίας στο Καμπ Νου και την κόντρα με την UEFA: «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει πρόβλημα. Και η UEFA νομίζω ότι κάνει λάθος».

Παράλληλα ο άσος της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε και για τις σχέσεις του με τον Ρονάλντο: «Στην Μάντσεστερ ήταν από τους τρεις ή τέσσερις που είχα την καλύτερη σχέση στα αποδυτήρια. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Φυσικά αναφέρθηκε και στον Μέσι: «Η ημέρα που θα σταματήσει θα είναι σαν να χάνεις τον πατέρα σου και θα πρέπει να συνεχίσεις χωρίς αυτόν, με όποιο κόστος υπάρχει. Θα είναι σαν να μένεις γυμνός, αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου