Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Αποστάσεις από Σταύρο Τουφεκόπουλο και παλιούς συνεργάτες του παίρνει ο κ. Χουρσόγλου ...Να έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο όλες οι αγωγές που εκκρεμούν σε βάρος του Δήμου Αλμωπίας !

Διαχωρίζει την θέση του ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου από τον τέως δήμαρχο Εξαπλατάνου  Σταύρο Τουφεκόπουλο . Σε σημερινή συνέντευξή του σε τοπικό ραδιόφωνο αναφερόμενος στην αγωγή που ανέφερε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος στην οποία φέρεται να δηλώνει ο ενάγων Κωνσταντίνος Σπελέτας ότι την προφορική ανάθεση  έργου  του την ανέθεσε ο τότε Αντιδήμαρχος Χρήστος Χουρσόγλου ,Ο  Χ .  Χουρσόγλου δήλωσε ότι θα πρέπει ο Δήμαρχος Αλμωπίας να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο  όλες τις αγωγές που εκκρεμούν σε βάρος του Δήμου Αλμωπίας .Επίσης έκανε λόγο για νέο ήθος και ύφος του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου .
Όμως αυτό που έχει μεγάλη βαρύτητα είναι ότι ο δημοτικός σύμβουλος Χ. Χουρσόγλου με την πράξη - δήλωσή του αυτή τάσσεται ανοιχτά με τις απόψεις του τέως δημοτικού συμβούλου Παράσχου Τσάνταλη .Η κίνηση αυτή προφανώς και δρομολογεί εξελίξεις .

2 σχόλια:

  1. eeee re xrysoglou pou hsouna tosa xronia mesa sto meli?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο χρήστος είναι λεβέντης οτι θελετε πεστε χρηστο μαζί σου προχορα μην μασασ !

      Διαγραφή