1. Κύριο Νίκο Χονδρογιάννη για τις γνώσεις και τις ικανότητες κλειδιά που μου προσέφερε !
2. Κύριο Καλλίνικο για την παραγωγικότητά του !
2. Κύριο Αντώνη Ζαμπετάκη για τη εγγκράτειά του και την υπομονή του να διαμορφώνει καλούς χαρακτήρες στην διάρκεια της εκπαιδευτικής μας περιόδου!
3. Αλέξανδρο και Δημήτριο Βάλα για τις πολύ υψηλές γνώσεις ζαχαροπλαστικής.
4. Κύριο Σπυρίδωνα Πηγή για τη δυναμικότητα του!
3. Αλέξανδρο και Δημήτριο Βάλα για τις πολύ υψηλές γνώσεις ζαχαροπλαστικής.
4. Κύριο Σπυρίδωνα Πηγή για τη δυναμικότητα του!
Σας ευχαριστώ για αυτά που μου προσφέρατε τα δύσκολα εκείνα χρόνια ! Εύχομαι να γίνω ακόμη καλύτερος για να μπορέσω να τιμήσω επάξια την ευκαιρία του να μπορώ να μάθω και να προσφέρω δίπλα σας!
Ακόμη ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Wilchelm Hagen και 'Ασπ α
από το Bergisch Gladbach που μου άνοιξε τους δρόμους να σπουδάσω
διοιήκηση τουριστικών επιχειρήσεων (Staatlich geprufter Hotelbetriebswirt) sto Bernkastel της Γερμανίας .
Τέλος, ευχαριστώ τον Κύριο Περικλή Αλεξανδράκη, Πρέσβη στην Κολωνία, για ταχυδρομική αποστολή πληροφοριακών εντύπων πάνω στο ελληνικό κρασί καθώς και συγγενείς, φίλους και γονείς!
Θα προσπαθήσω, μετά από αυτό, να αποδώσω όσα περισσότερα μπορώ και να εφαρμόσω ακόμα περισσότερο όσα μου μάθατε !
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
παλικαρε εισαι πρωτος των ΠΡΩΤΩΝ !
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Νίκος, ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή Έλληνας ζαχαροπλάστης, κατά το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, είναι και εξαιρετικό παιδί!
ΑπάντησηΔιαγραφήΨυχή σπάνιας καλοσύνης και συγκρότησης. Χαίρομαι να τον κάνω παρέα!
Παπά- Μάρκος.
Συμμετοχή σε ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο ανάμεσα σε 8432 επιχειρήσεις της ΤUI το 2013! Το killini beach hotel! Μοριακή κουζίνα και gourmet ζαχαροπλαστική! Ο άψογος δεν είναι αρκετά καλός διότι μπροστά του είναι ο τέλειος...
ΑπάντησηΔιαγραφή