Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ ! Κύπελλο τέλος για φέτος


Το υφυπουργείο Αθλητισμού ανακοίνωσε επίσημα ότι αποφάσισε την οριστική διακοπή κάθε διαδικασίας και αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο όπως προβλέπεται στο Νόμο και αφού τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. 
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, ο λόγος είναι ότι υπό τις παρούσες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, υπάρχει έντονη καχυποψία και αμφισβήτηση που οδηγούν στην αναξιοπιστία, σε βαρβαρότητες στους αγωνιστικούς χώρους και διασάλευση της κοινωνικής ειρήνης και της έννομης τάξης.
Το υφυπουργείο Αθλητισμού στην ανακοίνωσή του αφήνει υπαινιγμούς για τη στάση της ΕΠΟ και της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, τον διαιτητή Παππά που διηύθυνε τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ενώ στηλιτεύει τη στάση παραγόντων των ομάδων, οι οποίοι με δηλώσεις τους μεταθέτουν τις ευθύνες σε άλλους για να δικαιολογήσουν τα έκτροπα και δημιουργούν ένα περιβάλλον καταστροφής, διάλυσης και ανυποληψίας του ποδοσφαίρου.
Τέλος το υφυπουργείο προειδοποιεί , ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε περαιτέρω αποφάσεις αν κριθεί αναγκαίο.
www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου