Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Πρόμαχοι 3 - 2 Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Ποδόσφαιρο για γερά νεύρα στο γήπεδο των Προμάχων μόλις στο 3' λεπτό το 1-0 από τον Τρίψη με έξοχο σουτ από πλάγια θέση.Το 2-0 στο 29' από τον Ιλ. Μούγιο μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από μεταβίβαση ακριβείας του Σαμαρά.Το 3-0 στο 36' όταν ο  εξαιρετικός σήμερα Τρίψης σημάδεψε το κεφάλι του Ν. Νάνου ο οποίος σκόραρε με ευκολία.Εκεί που έλεγες ότι το παιχνίδι έχει καθαρίσει για την ομάδα των Προμαχων στο52' λεπτό έγινε το  3-1   όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα των Προμάχων, πήρε τη μπάλα ο Γάκης και πλάσαρε τον Τερματοφύλακα Ξυλουργίδη.3-2 στο 65' με δυνατό σουτ του Σαλίκα.
Από τον ΑΣ διακρίθηκαν οι Σαμαράς, Μούγιος, Άτζος και Τρίψης.Από την Πέλλα ξεχώρισαν οι Σιαματάς, Καραγιάννης, Σαλίκας και Γάκης.
Η διαιτησία του κυρίου  Ταγκαλίδη ήταν καλή με σωστούς τους δυο βοηθούς του Ν. Δεμερτζή και Σ. Κουκούλη.
  ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ: Ξυλουργίδης, Σαμσούρης, Δίος(Τανούρης), Σαμαράς, Μούγιος, Άτζος, Προίκος, Αμπάρης(Γ. Σέλκος), Παπαδόπουλος, Τρίψης(Γ. Ρατσίτσκας), Ν. Νάνος. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σαμαράς.
Μ. Αλέξανδρος Πέλλας: Γιαβάσης, Ίμπας, Σιαματάς, Σταυρακάκης, Καραγιάννης, Καμπούρης, Μπουράκης, Σαλίκας, Γάκης, Παπαδόπουλος, Καρασμάνης.ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Νιατσούδης.Πηγή promaxiotika nea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου