Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ KICK-BOXING ΕΔΕΣΣΑΣ


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ


      Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι  χειμερινές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του A.Σ. Ταεκβοντό 'Εδεσσας εχθές το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές από τους προποπονητές της ομάδας Αφοι Μπιρόζη
.
      Οι αθλητές, παρά το άγχος και την πίεση, εδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό αφήνοντας άφωνους τους παρεβρισκομένους με τις ιδιαίτερες δεξιότητες τους αλλά και με την πειθαρχία , το σεβασμο την ομαδικότητα και την ευγενή άμιλλα.
      Οι περισσότεροι κατάφεραν τον πολυπόθητο στόχο τους και προάχθηκαν στην επόμενη ζώνη που σκόρπισε χαμόγελα.
      Συγχαρήτηρια σε όλους τους αθλητές που από πολύ μικρη ηλικία μαθαίνουν να βάζουν στόχους και να προσπαθούν για αυτούς μέσα από το άθλημα του Ταεκβοντό.
      


ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ KICK-BOXING ΕΔΕΣΣΑΣ

     Την περασμένη   Κυριακή 17 Ιανουαρίου ο προπονητής και αθλητής του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζης Πέτρος μετά από πολλά χρονια αποχής επανήρθε στα αγωνιστικά τερρεν και συγκεκριμένα στο CAGE SURVIVOR »NEW BLOOD 2» όπου θα είδαμε αποκλειστικά επαγγελματικούς αγώνες υψηλού επιπε΄δου σε κλουβιά (ΜΜΑ).
    Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπρόπυργου, ο Μπιρόζης Πέτρος βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση ,αγωνίστηκε στην κατηγορία των -94 κιλά, κέρδισε στο πρώτο γύρω αφού κρατούσε συνεχώς τον αντίπαλο κάτω κλειδωμένο, ατύχησε όμως αφού σκίστηκε το φρύδι του και ο γιατρός διέκοψε τον αγώνα μετά το διάλειμμα.
    Συγχαρητήρια για αυτήν την προσπάθεια, ο μαχητής όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένει μαχητης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου