Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ξαφνική Μείωση της Ποσότητας των Υδάτων στα '' Γλυκά Νερά '' Πορόϊ Γαρεφείου Αλμωπίας

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία προκάλεσε η Μείωση της Ποσότητας των Υδάτων στα ''  Γλυκά Νερά '' Γαρεφείου  Αλμωπίας  στην Τοπική Κοινότητα Γαρεφείου
.Μετά από ένα δεκαήμερο ζωής ,χαράς και διασκέδασης στα νερά του Ποταμού ''Πορόι '' , η  ξαφνική μείωση των Υδάτων του Ποταμού τείνει να δώσει τέλος στην ισορροπία  του οικοσυστήματος του Ποταμού Πορόϊ ,όσο και στον Επίγειο Παράδεισο στα '' Γκυκά Νερά '' Γαρεφείου Αλμωπίας , που δημιούργησαν η φύση και οι Νέοι της Τοπικής Κοινότητας Γαρεφείου  του Δήμου Αλμωπίας .Θα πρέπει να τονισθεί ,ότι αυτό τον υπέροχο χώρο αξιοποίησαν οι Νέοι του Χωριού με μπροστάρη τον Πρόεδρο Γεώργιο Μάρκου ,χωρίς καμιά βοήθεια από τον Δήμο Αλμωπίας .
Ελπίζουμε αυτή η ξαφνική μείωση των Υδάτων του Ποταμού Πορόϊ Αλμωπίας , να  μην οφείλετε σε παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα .
Ήδη ομάδα των Νέων μαζί  με τον Πρόεδρο του Χωριού και τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Κόγιο 
αναζητούν τα αίτια της ξαφνικής μείωσης των Υδάτων του Ποταμού Πορόϊ  απευθυνόμενοι σε ειδικούς ,προκειμένου να λάβουν ορθές απαντήσεις και ανάλογες αποφάσεις δράσης .

1 σχόλιο:

  1. γι' αυτό κατέβηκαν στο χώρο κολύμβυσης ακαθαρσίες μάλλον κάποιος περιόρισε την ροή του νερού στην κοίτη του ποταμού μπράβο παιδιά μην χαρίζεστε καιρός να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή