Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Γιώργος Τσαπράζης : Τα χόρτα κουρεύτηκαν ...

Η αλήθεια είναι μια και αυτή είναι όπως έχει παρουσιασθεί από το pozar news.gr .O Γιώργος Τσαπράζης είπε κατά  λέξη όλα όσα έχουν γραφεί κι ακόμη περισσότερα , όμως η οικονομική πίεση των καιρών δεν αφήνει περιθώρια να λέγονται τα 

πράγματα με το όνομά τους από όλους μας .Η ανακοίνωση είναι απόλυτα βέβαιο ότι έχει συνταχθεί από κάποιον νομικό και όχι από τον τοπικό σύμβουλο Γιώργο Τσαπράζη .Πάντως από την όλη υπόθεση μπορεί και να βγει  κάτι θετικό εάν τα χόρτα κουρεύτηκαν άμεσα όπως μας ενημέρωσε ο τοπικός σύμβουλος .

Σίγουρα ενοχλεί το ότι υπάρχει ένας ηλεκτρονικός χώρος που γράφει και παρουσιάζει όπως έχουν τα γεγονότα .

Επίσης η πορεία του Δημοτικού Συμβούλου Ανδρέα Κόγιου  στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και  του Δήμου Αλμωπίας είναι διάφανη που δεν επιδέχεται μομφές από κανένα μισθωμένο παπαγάλο που φωνάζει ΄΄Ζήτω ο Δήμαρχος ΄΄.

Επισυνάπτεται η υποτιθέμενη δήλωση του Γιώργου Τσαπράζη. 

«Η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας πράττει τα δέοντα, άψογη η συνεργασία μας»

Δήλωση Γιώργου Τσαπράζη

Δημοσίευμα τοπικού blog, το οποίο διαχειρίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Κόγιος, με παρουσιάζει να έχω δηλώσει ότι «είναι αδιάφορη η Δημοτική Αρχή, δεν ακούει τα αιτήματα των δημοτών που μεταφέρουμε, μας αγνοεί, μας έχει γραμμένους. Κόντεψε να καεί ο παιδικός σταθμός του Βορεινού, ούτε τα χόρτα δεν καθάρισαν παρ' όλο που το ζητήσαμε τόσες φορές». 

Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έκανα την παραπάνω δήλωση όπως και καμία άλλη δήλωση, καθώς είμαι πεπεισμένος ότι η Δημοτική Αρχή που ανέλαβε πριν ένα χρόνο πράττει τα δέοντα μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και η συνεργασία μας μέχρι σήμερα είναι άψογη παρά τα όποια προβλήματα που σίγουρα δεν οφείλονται σε αδιαφορία αλλά σε αντικειμενικές δυσκολίες.

Τέτοιου είδους δημοσιεύματα αγγίζουν τα όρια της προβοκάτσιας και θα πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ποιους εμπιστεύεται για την ενημέρωσή του. 

Γεώργιος Τσαπράζης
Τοπικός Σύμβουλος Βορεινού

3 σχόλια:

  1. Αντρέα πολυ ασχοληθηκες με τον γιωργάκη άσε δεν αξίζει ψέματα είπε ότι τα χόρτα κουρεύτηκαν ακόμη εκεί είναι και κινδυνεύει να καεί ο παιδικός σταθμός οριστικά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσαλάκωσες την εικόνα του ατσαλάκωτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ψεύτης και χέστης ο ΤΣΑΠ καμουφλαρισμένος κάνει επισκέψεις στο πορόι ....χαχχαχαχα...και τα χόρτα δεν εχουν κουρευτεί στον παιδικό σταθμό , αλλα αν γίνει κάποιο ατυχημα να δουμε που θα πιάσουν κάποιοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή