Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Πετράκος: Αρνούμαι να συμφωνήσω ότι σώζεται η χώρα μας όταν καταστρέφονται οι πολίτες της


Πετράκος: Αρνούμαι να συμφωνήσω ότι σώζεται η χώρα μας όταν καταστρέφονται οι πολίτες της
Την άρνησή του να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο εξέφρασε σεόλους τους τόνους από το βήμα της Βουλής o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Πετράκος. «Ζούμε για ακόμα μια φορά έναν εφιάλτη όλοι οι βουλευτές και οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να τελειώσει τώρα. Δεν μπορούμε να δίνουμε επιχειρήματα σε αυτούς που οδήγησαν τη χώρα και το λαό στη χρεοκοπία. Δεν έχουμε δικαίωμα να συνεχίσουμε έτσι», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αρνούμαι να λέω αντίθετα στις 22 Ιούλη από αυτά έλεγα στις 5».
Ο κ. Πετράκος πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση να μην υπογράψει τρίτο μνημόνιο, να ζητήσει δίμηνη παράταση και να πάει στο λαό και το κόμμα.
Όπως τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Αρνουμαι να στραφώ ενάντια στα συμφέροντα των υποτελών τάξεων για μια χώρα που δεν σώζεται. Αρνούμαι να πω ναι σε κάτι που πέρυσι έλεγα όχι. Αρνούμαι να αποδεχθώ να καταργηθεί η εξέταση μαρτύρων και ο ρόλος των συνηγόρων. Αυτό που συμβεί ειναι να διευκολυνθεί η απαίτηση των δανειστών η κατάσχεση των πιο φτωχών συμπολιτών μου. Αρνούμαι να συμφωνήσω ότι δήθεν ότι σώζεται η χώρα μας όταν καταστρέφονται οι πολίτες της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου