Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Νευρικότητα στις ΗΠΑ από την στάση της Γερμανίας στο ελληνικό ζήτημα - Διαβλέπουν "Τέλος στην ηγεμονία της τα επόμενα 10 χρόνια"

Αποφασισμένος είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να "κοντύνει" όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόλο της Γερμανίας στην Ευρώπη, γεγονός που αποδεικνύει το γεωπολιτικό ρόλο του ελληνικού ζητήματος.
 
Σε εφαρμογή έχουν τεθεί προς υλοποίηση τα σχέδια του think tank Stratfor το οποίο κάνει λόγο όχι για μια Ευρώπη αλλά για 3 έως 4, της δυτικής, της ανατολικής, των σκανδιναβικών χωρών και των βρετανικών νήσων.
 
Εκνευρισμένος τόσο με την ανικανότητα της Α.Μέρκελ όσο και και με την επιμονή του Β.Σόιμπλε για Grexit, η Γερμανία «τελειώνει» γιατί έχει αποδειχθεί τόσο στην ελληνική όσο και στην ουκρανική κρίση ανίκανη να διαχειριστεί τα πράγματα, σύμφωνα με τις ΗΠΑ.
 
Οι ΗΠΑ μοιράζουν στα 3 την Ευρώπη. Η δυτική υπό γαλλική ηγεμονία, η ανατολική υπό πολωνική και η ανατολική Μεσόγειος – Βαλκάνια υπό Ελληνοϊσραηλινή.
 
Η διάσπαση της Ευρώπης, μετά την φινλανδική βόμβα, είναι μια πραγματικότητα.
 
Οι χώρες του νότου, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρος (με τις πλάτες των ΗΠΑ) το ένα μέτωπο.
 
Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση μέτρων της Ελλάδας που ψηφίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου συντάχθηκε από Γάλλους ειδικούς υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου