Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Το ξύλο της Αρκούδας έφαγε ένας Καλοφαγάς

Και δαρμένος και κλεμένος , ένας Καλός Φαγάς από το Λουτράκι .Τα κρούσματα διαρκώς αυξάνονται στην Αλμωπία , ως τόσο κανείς δεν συγκινείται να απομακρύνει από την Αριδαία το χωριό των Τσιγγάνων ,που το μόνο που προσφέρουν είναι να ρυπαίνουν την παραποτάμια έκταση της Αριδαίας και να πληθαίνουν τις παράγκες τους .
Μήπως είναι καιρός να ενεργοποιηθούν Δήμος Αλμωπίας και Αστυνομία  να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την κακάσχημη εικόνα που υπάρχει στην πόλης μας ;

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ Ο δήμος και η Αστυνομια τι κανουν οι γυφτοι εχουν ανοιξει μαναβικα σε χωρο πρασινου ,ουτε φορο πληρωνουν ουτε χωρο ουτε νερό ,εμεις κυριε δημαρχε και αστυνομε θα κλεισουμε τα μαγαζιά ,θα ασοληθει καποιος επιτελους με το θεμα των γυφτων πριν γινει καποιο μεγάλο κακο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη διάλυση..!!! Αρχής γενομένης από την φρικτή κατάσταση που επικρατεί στα νησιά μας, η Αριδαία με τα γυφταριά που πληθαίνουν καθημερινά με την ανοχή της Αστυνομίας καθώς και του αδιάφορου Δήμου μας. Επείγει άμεση και δυναμική παρέμβαση εδώ και τώρα διάλυση των γυφτόσπιτων που βρωμίζουν την περιοχή γιατί μετά θα είναι πλέον πολύ αργά, σοβαρευτείτε ή εξαφανιστείτε κύριοι που είστε οι αρμόδιοι να ξεκαθαρίσετε την βρώμικη σιχαμερή κατάσταση που ντροπιάζει και ρυπαίνει την Αλμωπία είναι αίσχος και ντροπή...!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ela sto loutraki kai ta dis ilitie egine kati sovaro kai esi spas plaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μου πεις ποιος εισαι και που εισαι ερχομαι αμεσως ,όμως εισαι τοσο αγραμματος και βλκς που δεν καταλαβες τι διαβασες ..

      Διαγραφή