Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Κάλπες για τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ

Άνοιξαν οι κάλπες για τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ
Κάλπες για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με την Φώφη Γεννηματά, τον Α. Λοβέρδο και τον Ο. Κωνσταντινόπουλο να διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος.
Κάλπες έχουν στηθεί σε ολόκληρη την χώρα, μιας και ο νέος πρόεδρος θα εκλεγεί από τη βάση, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις της Χαριλάου Τρικούπη η συμμετοχή μπορεί να ξεπεράσει τις 100.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διαδικασία συλλογής υπογραφών για να θέσουν υποψηφιότητα οι ενδιαφερόμενοι, η κα Γεννηματά συγκέντρωσε 670 υπογραφές, ο κ. Κωνσταντινόπουλος 317 και ο κ. Λοβέρδος 310.
Όμως η νέα Κεντρική Επιτροπή ελέγχεται από το δίδυμο Ανδρουλάκη – Κωνσταντινόπουλου, ενώ η κα Γεννηματά έχει στην επιρροή της περίπου το 20% των μελών της ΚΕ.
Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι σε περίπτωση που δεν εκλεγεί σήμερα πρόεδρος, καθώς απαιτείται το 50% + 1 των ψήφων, θα γίνει επαναληπτική ψηφοφορία την επόμενη Κυριακή, εκτός και αν η διαφορά ανάμεσα στους δύο πρώτους είναι μεγάλη και ο δεύτερος αναγνωρίσει την ήττα του.
Η Φώφη Γεννηματά  ψήφισε στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ψήφισε στο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη στην Αρκαδία και ο Ανδρέας Λοβέρδος,  ψήφισε  στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεταμόρφωσης - Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου