Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Οι κινήσεις των «δελφίνων» της ΝΔ

neadim
Για τις επόμενες κινήσεις τους με στόχο να δημιουργήσουν ρήγμα στην ηγετική ομάδα ετοιμάζονται οι δελφίνοι και φιλοδοξούν να έχουν τη στήριξη πολλών βουλευτών, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία ότι θα αμφισβητηθεί ευθέως ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
«Μετά τη συμφωνία, ήρθε η ώρα μας….Δεν πάει άλλο» επιμένουν από το στρατόπεδο των δελφίνων και οργανώνονται για μάχη σε σύντομο χρονικό διάστημα με το επιχείρημα ότι εάν η ΝΔ παραμείνει ως έχει θα την ξεπεράσει όχι μόνο η κοινωνία, αλλά και η ιστορία με ολέθρια αποτελέσματα για την παράταξη.
Στο παρασκήνιο καταγράφεται κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα με φόντο την αλλαγή σελίδας, αν και όλοι έχουν το βλέμμα τους στην Παναγή Κυριακού και στο τι λέει ο Κώστας Καραμανλής. Μόνο που ο πρώην Πρωθυπουργός δεν έχει καμία διάθεση εμπλοκής και ανάμιξης με το εσωκομματικό παιχνίδι ή αλλιώς τον κλεφτοπόλεμο που είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντ. Σαμαράς δεν αποκλείεται να κάνει έναν πολιτικό ελιγμό στους δελφίνους, ανακοινώνοντας ο ίδιος τη διεξαγωγή συνεδρίου για τον Οκτώβριο του 2015. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο ίδιος θα κερδίσει χρόνο για να οργανωθεί καλύτερα, ενώ από το φθινόπωρο εκτιμούν ότι θα αρχίσει η ραγδαία πτώση της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου