Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Αυξήσεις μοίραζε χθες η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών Αλμωπίας ......

Με εισήγηση του Αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Αλμωπίας  Δημήτρη Βέσκου  Αυξάνεται κατά 300 Ευρώ ο μισθός του Διευθυντή της Επιχείρησης Δήμτση Χρήστου .
Την Πρόταση αυτή ψήφισε σύσσωμη η Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου .



4 σχόλια:

  1. Δεν μας λένε ποια ακριβώς είναι τα καθήκοντα του και τι ακριβώς κάνει; Σε καιρούς λιτότητας αυτά δεν γίνονται. Εκτός και η επιχείρηση που μέχρι τώρα είχε ζημίες άρχισε να παρουσιάζει κέρδη. Αν συμβαίνει αυτό χαλάλι του. Να πάρει και άλλα. Αν όμως έχει ζημίες τότε Χουρσόγλου ετοιμάσου για ερώτηση. Και συ Αντρέα όρμα. Και σύ κυριε επίτροπε και εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεις να δεις τα video με την ενημέρωση του Προέδρου απο τα επίσημα στοιχεία της επιχείρησης. Όχι μόνο ανάστησε την εταιρία μεσα σε 9 μήνες, αλλά άρχισε ενα σωρό έργα υποδομής. Στην έκθεση των ορκοτών λογιστών για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρίας καταγράφεται ευοίονη προοπτική για το μέλλον. Εύγε στη διοίκηση! Χαλάλι του τα 200 ευρώ παραπάνω. Όποιος φέρνει αποτελέσματα και αφιερώνει όλο του το χρόνο πρέπει να ανταμοίβεται.

      Διαγραφή
    2. o κοσμος ζει με λιγοτερα και συ δινεις αυξησεις ; πολυ χουβαρδάς εισαι .....αν ηταν σε δικη σου επιχειρηση θα του εδινες αυξηση ; μαλλον οχι ....οχι παχια λογια

      Διαγραφή
  2. ποτε παει στα Λουτρα αφου δουλευει στο συνεργειο τρακτερ στο χωριο μας πλακα μας κανει ...μαλλον οταν παει για καφε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή