Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ .......

Χαλασμένο το όχημα κι εκτεθειμένο στην Κεντρική πλατεία της Αριδαίας και στις ορέξεις των καιρικών συνθηκών .Ο ταξιτζής του Δημητράκη πιάνει σε λίγο καιρό ξανά δουλειά  ,αφού είναι γνωστό πόσο του αρέσουν οι ακροβατικές τούμπες ,διότι όλα αλλάζουνε μα η αγάπη εδώ μένει . 


6 σχόλια:

  1. για νεο μας το λες ,επείτηδες γαυγίζει για να του σκήψει ο μικρός ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eutuxos to amaksaki tou ine xalasmeno pios ton epiane ....................ray raly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι σωστό να λέτε τέτοια πράγματα για το ένδοξο σώμα των ταξιτζίδων. Να ξέρετε πως εμείς οι ταξιτζίδες είμαστε περίφανοι! Δεν ανεχόμαστε κανένας να θέλει να μας πάρει του δουλειά. Πάντως δουλειά δεν έχουμε. Πως να έχουμε όμως όταν κάποιοι χρησιμοποιούν τα υπηρεσιακά τους αυτοκίνητα ως ΙΧ και δεν παίρνουν και κανένα ταξί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α να χαθεις με συγκινησες .........ειμανε και ταξιτζης ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ταξιτζης Νικος θα γυρωφέρνει το μικρό Δημητρακη γυρο-γυρο , μεχρι να ζαλιστεί και να "πεσει" τη θεση του γενικου γραμματεα στο δημο. Βλέπεις ο Νικολάκης δεν εχει τι αλλο να κανει. Βαλθηκε να μας (τα) ζαλίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Ο Κ ΜΠΙΝΟΣ ΓΓ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΓΜΣΙΑ ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή