Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΝΑΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ......

Υγεία… Ωρα μηδέν. Δυστυχώς η συγκυβέρνηση της έχει ξεχάσει τη ρήση του Ιπποκράτη ότι είναι αδύνατο να ξέρει την ιατρική, αυτός που δεν ξέρει ακριβώς τι είναι ο άνθρωπος.  
 Για αυτούς όλα είναι μπίζνες.
Επισκεφθήκαμε με κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τις υπηρεσίες πρώτης γραμμής και συνομίλησαμε με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους.
Στο Νοσοκομείο Έδεσσας επισκεφθήκαμε την μονάδα τεχνητού νεφρού όπου μιλήσαμε με τους ιατρούς τους τμήματος τους ασθενείς και τους συγγενείς τους.
  Η Υγεία είναι αγαθό και κανείς δεν πρέπει να παίζει με αυτό. Δυστυχώς οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό δεν έχουν πλέον στοιχειώδη εξοπλισμό για να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους. Μιλώντας με τους συγγενείς των ασθενών μου μετέφεραν το πρόβλημα ότι  οι γιατροί δεν έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό καθώς και τα αναλώσιμα προκειμένου να ασκούν τα καθήκοντά τους όπως πρέπει. Ανταποκρίθηκα στο ελάχιστο, άμεσα, ως φαρμακοποιός.  
 Εμείς ότι λέμε το κάνουμε.  Και αυτό είναι αυτό που πρέπει να μας χαρακτηρίζει ως ανθρώπους την επόμενη μέρα. Η δημόσια υγεία δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο πειραμάτων και ο ασθενής να πληρώνει, στην ουσία, διπλά ή τριπλά τις υπηρεσίες. Υγεία με ανθρώπινο πρόσωπο, με εξορθολογισμό. Όλες οι συμβάσεις, οι απευθείας αναθέσεις και οι ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων αρμοδιοτήτων θα εξεταστούν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από μηδενική βάση με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υγειονομικών υπηρεσιών και τη διασφάλιση της καθολικής και ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών σε αυτές.
 Η συγκυβέρνηση ασκεί αδιέξοδη κυβερνητική πολιτική στην υγεία με ανθρώπους άσχετους με τον χώρο. Οι χειρισμοί τους επικίνδυνοι και αδιέξοδοι.
 Η Αριστερά είναι η ελπίδα που έρχεται στο χώρο της υγείας. 
Ανατροπή τώρα. 
Το Μέλλον ξεκίνησε.
 Με εκτίμηση 
Νάκης Πασχαλίδης
Φαρμακοποιός
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ
Έδεσσα, Πέλλα, Αλμωπία, Σκύδρα
Στηρίζουμε την Ελλάδα.
Ελλάδα πρώτη φορά Αριστερά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου