Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΦΑΝΕΛΕΣ .......ΤΖΑΚΡΗ ΘΟΔΩΡΑ

Έτσι μονοκονδυλιά διέγραψε τις αμαρτίες των πολιτικών η Θοδώρα Τζάκρη ,ότι οι πολιτικοί δεν φορούν φανέλες ,ούτε είναι Ολυμπιακός ούτε  Παναθηναϊκός στην σημερινή παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας  κατά την διάρκεια της συνέντευξης  τύπου .
Μπορούν δηλαδή να ψηφίζουν νόμους και μνημόνια που ισοπεδώνουν την ανθρώπινη ύπαρξη και αξία , να καταστρέφονται οικογένειες και μετά αφού επιβιβασθούν σε κάποιο γρήγορο τρένο  να  μεταφέρει τους πολιτικούς εκεί που αυτοί θέλουν και ο κοσμάκης ας κάνει ότι θέλει  .
Επίσης δήλωσε σε ερώτηση του almopianews.gr ,ότι ''οι πολιτικοί οφείλουν να εξυπηρετούν αρχές και αξίες '' .Δεν διευκρίνισε όμως  πότε εξυπηρετούν οι πολιτικοί  Αρχές και Αξίες και με ποιόν τρόπο .
Όταν χρησιμοποιούν τα κόμματα σαν τρένα ,όταν τους δηλώνουν υποψηφίους και ούτε οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν .Ή όταν κατέχει κάποιος  σε ένα κόμμα υπουργικό θώκο έχει καλή ιδεολογία το κόμμα  κι αν χάσει το υπουργιλίκι δεν έχει αρχές και αξίες αυτό το κόμμα ;


1 σχόλιο:

  1. Με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω.....ΤΤζακρη Θοδωρα η μνημονιακη....Μαυρο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή