Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Νάκης Πασχαλίδης Φαρμακοποιός Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσα, Πέλλα, Αλμωπία, Σκύδρα ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Άρνισσα. Βεγορίτιδα. Λαϊκή Αγορά. Την επισκεφθήκαμε με κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και συνομιλήσαμε με παλιούς φίλους αλλά και πολλούς νέους που ψάχνουν μάταια ανθρώπους να μιλήσουν για τα προβλήματά τους, ανθρώπους να οδηγήσουν σε λύσεις.
Η λαϊκή αγορά είναι τόπος συνάντησης, τόπος συναλλαγής, τόπος επαφής με την σκληρή καθημερινή πραγματικότητα. Απλοί άνθρωποι που κάτω από την πίεση να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που προσπαθούν να τα βολέψουν, που βλέπουν τις συντάξεις τους να χάνονται, νέους ανθρώπους που μαθαίνουν την φτώχεια και την ανέχεια κοιτάζουν να πορευθούν.

Και εδώ η απαίτηση είναι να υπάρξει μια πραγματική διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να ενταχθεί το υπαίθριο εμπόριο στον Εθνικό Σχεδιασμό Ανασυγκρότησης της χώρας, αφού μέσω του θεσμού αυτού εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα πολλών μικρών παραγωγών αλλά και επαγγελματιών, εξασφαλίζει ο καταναλωτής ποιοτικά και φθηνά προϊόντα.
Κάποτε η χώρα μας πρέπει να αλλάξει την οργάνωσή της προς όφελος των πολλών, προς όφελος των μικρών και η ιστορική αυτή ευκαιρία πλησιάζει. Και αυτό δεν γίνει με ευχές και ευλογίες. Θέλει δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου