Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΝΑΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ :Ζητάμε άμεσο επανέλεγχο όλων των συμβάσεων στην περιοχή καταρρακτών και απόδοση ευθυνών !

Μέχρι και η φύση είναι ενάντια στα σχέδια για απαξίωση της περιοχής των Καταρρακτών .
Nakis PasxalidisΕδώ και χρόνια η περιοχή των Καταρρακτών έναν επίγειο παράδεισο από την φύση του, το καταστρέφει ο άνθρωπος. Παρά το στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη του φρυδιού της πόλης, εδώ και χρόνια ο Δήμος που το μόνο μέλημά του είναι η εκποίηση των δημοτικών ακινήτων το μόνο που φαίνεται να λειτουργεί είναι … να τα παίρνει όλα ο στρατηγός άνεμος.
Δυστυχώς οι πολιτικές των τελευταίων χρόνων έχουν φέρει σε τέλμα μια περιοχή, κόσμημα της φύσης.
Ζητάμε άμεσο επανέλεγχο όλων των συμβάσεων στην περιοχή καταρρακτών και απόδοση ευθυνών. Τασσόμαστε μαζί με τους κατοίκους της περιοχής, κατά της απαράδεκτης και προκλητικής στήριξης εικονικών επενδύσεων που τις παίρνει … ο αέρας.
Φτάνει πια. Το χτίσιμο της πολιτικής καριέρας κάποιων πάνω στις λαμαρίνες των καταρρακτών αποτελεί κοροϊδία για τους κατοίκους της Έδεσσας, τους χιλιάδες επισκέπτες, τους εργαζόμενους στο χώρο. Η δικαιοσύνη πρέπει να ανοίξει τα μάτια της και τα αυτιά της.
Τέλος στην ανθυγιεινή ιδιωτική πρωτοβουλία, τέλος στην δημοτική αυθαιρεσία, τέλος στις παντός είδους αγκυλώσεις που δεν επιτρέπουν την βιώσιμη οικολογική, τουριστική, πολιτιστική ανάπτυξη που προσφέρει οφέλη στους πολλούς. Οι καταρράκτες της Έδεσσας δεν είναι για παιχνίδι.
Και όσοι καμώνονται κάτω από την λογική ‘δεν παίζουμε’ μάλλον θα τους πάρει ο στρατηγός άνεμος και θα τους σηκώσει.
Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την τύχη μας στα χέρια τους.
Στηρίζουμε την Ελλάδα
Ελλάδα πρώτη φορά Αριστερά
Νάκης Πασχαλίδης
Φαρμακοποιός
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Πέλλας ΣΥΡΙΖ
Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου