Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ -ΜΝΗΜΟΝΙΑΚH ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ Ή ΤΙ ΑΛΛΟ ;

Αλήθεια πόσο μπορεί κάποιος ν' αλλάξει και τι μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία ,όταν μέχρι χθές ψήφισε όλα τα μνημόνια και όλες αυτές τις αποφάσεις φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας ;
Δεν αλλοιώνει την λαϊκή εντολή ,αφού είναι γνωστό τις ρίζες και τους μηχανισμούς που έχει αναπτύξει στο παρελθόν ;
Σήμερα  φορώντας το προσωπείο της ελπίδας ,του καινούργιου ,του άφθαρτου του κάτι διαφορετικού ,ζητά ξανά την ψήφο μας για να βολευτεί  για κάποια χρόνια στην Βουλή  για να συνεχίσει να ψηφίζει μνημόνια  και να εξυπηρετεί όχι το καλό της κοινωνίας ,αλλά το μηχανισμό στήριξης των μνημονίων και της λεηλασίας της κοινωνίας .
Αυτή την συμπεριφορά  θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει Πολιτική  Μετανάστευση ή πιο απλά Πολιτική Τυμβωρυχία .Οι Aρχές και οι Αξίες που πρεσβεύει κάποιος δεν πρέπει να είναι του τύπου το Αστικό περνά ας ανεβούμε  και θα κατεβούμε στην άλλη στάση για να δούμε αργότερα σε ποιό τρένο θα ανέβουμε για να ταξιδέψουμε !

1 σχόλιο:

  1. τετοια ειναι η τζακρη , αφου ψηφισε ολα τα μνημονια και τους φορους τωρα πηγε στον συριζα για να συνεχισει τις διακοπες της στην Αθηνα εχ κι αν χρειασθει θα ψηφισει κι αλλα μνημονια ......μαυροοοοοοοοοοοοοοοοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή