Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΝΑΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΚΤΩΝ .ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ !



Το almopianews.gr συνάντησε τον Υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα Νάκη Πασχαλίδη  και ζήτησε να μας πει  τις θέσεις και τις απόψεις του για την Δημοτική Επιχείρηση των Καταρακτών Δήμου Έδεσσας .
Καταρράκτες … ώρα μηδέν.
Οι άνθρωποι δεν είναι νούμερα. Είναι άνθρωποι. Τάσσομαι προσωπικά υπέρ των εργαζομένων της δημοτικής επιχείρησης για την οποία έχω εργαστεί και η οποία ήταν η μήτρα που γέννησε την ανάδειξη όχι μόνο της Έδεσσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Ν.Πέλλας.
Διότι να το θυμάστε αυτό, χωρίς Καταρράκτες, ούτε Χιονοδρομικό θα είχαμε, ούτε Πόζαρ θα είχαμε, ούτε Γαζή Εβρενός θα είχαμε, ούτε Λουδία θα είχαμε, ούτε Πέλλα θα είχαμε, ούτε θα μας γνώριζε όλη η Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι 700 κλίνες το 1993-1994 σήμερα για όλο το Ν.Πέλλας είναι πάνω από 5000. Αυτό σημαίνει θέσεις εργασίας.
Οι Καταρράκτες, μετά από μια κακοδιοίκηση ανθρώπων που βγήκαν από κομματικό σωλήνα, η δημοτική αρχή πήρε μπροστά στα μάτια μας, με απύθμενο θράσος, την απίστευτη απόφαση να καταργήσει … τον εαυτό της. Την επιχείρηση που η ίδια ίδρυσε για να εξυπηρετεί την Έδεσσα και την περιοχή. Την ημέρα λήψης της απόφασης στο δημοτικό συμβούλιο, μουδιασμένοι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι έπαιζαν με τα κινητά τους υπακούοντας τυφλά στο κομματικό καθήκον, ψήφισαν την λύση και εκκαθάριση, χωρίς να αρθρώσουν λέξη. Κι όλα αυτά για να αποφύγουν ένα χρέος που ίδιοι σε λιγότερο από 5 χρόνια δημιούργησαν. Και μάλιστα ειρωνικά ειπώθηκε … μέχρι τώρα μιλούσε η καρδιά και τώρα θα μιλήσουν τα νούμερα.
Αντί να ληφθούν αποφάσεις για την βελτίωση και την μετεξέλιξη της επιχείρησης σε ένα αναπτυξιακό εργαλείο του δήμου Έδεσσας, η αμφιλεγόμενη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου οδηγεί σε λύση και εκκαθάριση. Και έπεται συνέχεια αν τους αφήσουμε. Τους άνοιξε η όρεξη.
Οι εργαζόμενοι είναι πάνω από όλα άνθρωποι και αξίζουν το σεβασμό μας, δεν είναι νούμερα. Το ότι δουλεύουν τόσους μήνες απλήρωτοι είναι διότι εμπιστεύονται όπως και οι υπόλοιποι πολίτες τον Δήμο Έδεσσας ως δομή.
Ως Εδεσσαίοι, ως πολίτες του Ν.Πέλλας χάνουμε όλοι από αυτή την αντιπαλότητα μεταξύ εργαζομένων και δημοτικής αρχής. Χάνει η Έδεσσα, χάνει ο Ν.Πέλλας ένα βασικό εργαλείο τουρισμού, εξωστρέφειας και ανάπτυξης.
Οι δημοτικές επιχειρήσεις είναι εργαλεία που χρειάζονται στήριξη και εξορθολογισμό μέσα από νομοθετική πρωτοβουλία της νέας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
 Ο Νάκης Πασχαλίδης  στο επάγγελμα Φαρμακοποιός  και 
Υποψήφιος Βουλευτής 
Ν.Πέλλας  με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ 
Έδεσσα, Πέλλα, Αλμωπία, Σκύδρα ,
 έκλεισε την
 κουβέντα μας  με 
το εξής μήνυμα .

Στηρίζουμε την Ελλάδα.
Ελλάδα πρώτη φορά Αριστερά
Το Μέλλον ξεκίνησε
Δημοκρατία Τώρα για την Ελλάδα που μας αξίζει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου