Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΘΕΣΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ


Το Κέντρο παρέχει πληροφορίες για την Έδεσσα, όλο το Ν.Πέλλας και όχι μόνο.Με πολλή προσπάθεια και ελάχιστους πόρους

Γνωρίσαμε και από κοντά τον Χοίρο τον Πασοίφιλο, το περίφημο κουμπαρά που έχει δεχτεί τεράστια κριτική. Παρότι γνωρίζουμε ότι είναι κάτι αυτονόητο στην Ευρώπη, να πληρώνεις τα έντυπα και την πληροφορία που παίρνεις. Όσο θέλεις, αν θέλεις. Ρωτήσαμε να ενημερωθούμε για το θέμα αυτό και την αντιμετώπιση του κόσμου σε αυτό. Το προσωπικό μας απάντησε ότι ο κόσμος συμβάλει με χαρά, συμφωνεί και μάλιστα επικροτεί αυτήν την προσπάθεια. Απόδειξη αυτού, ότι ο κουμπαράς γεμίζει πολύ γρήγορα και ξεκινάει αμέσως η εκτύπωση τουριστικών-πληροφοριακών εντύπων για την περιοχή.

Αγαπητοί Συμπολίτες

Φίλες & Φίλοι

Σε αυτά τα δύσκολα για την Ελλάδα χρόνια η ριζοσπαστική αριστερά, αναλαμβάνει την ευθύνη να οδηγήσει την πατρίδα μας, στο φως, στην ελπίδα, στην αισιοδοξία.

Από την πλευρά μου, σε αυτή την πρόκληση δεν μπορώ να μην ανταποκριθώ, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν.Πέλλας.

Πιστεύοντας στην ανάγκη για την συνεργασία και την ενότητα, σας καλώ να συστρατευτείτε μαζί μας, και να στηρίξετε την προσπάθεια μου. 

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, από την εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση, θα αφιερώσω όση ενέργεια χρειαστεί για να διασφαλίσω το συμφέρον του τόπου μας, για την ανασυγκρότηση της Έδεσσας-Πέλλας-Αλμωπίας-Σκύδρας, την ανασυγκρότηση της Ελλάδας.

Ενώνω τις δυνάμεις μου με εκείνες που ασπάζονται την ανάγκη για μια αριστερή στρατηγική για τη χώρα, που ωφελεί τους πολλούς, είναι αλληλέγγυα στους αδύναμους, εγγυάται την ασφάλεια, αξιοποιεί τις δυνατότητες των άξιων, ενισχύει τις ευκαιρίες στη νέα γενιά και εγγυάται την συμμετοχή μας στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια αναβαθμίζοντας τους θεσμούς που υπηρετούν τις ανθρώπινες αξίες.

Αυτή την ελπίδα θέλω να εκφράσω. Και με αυτό το όραμα θα συνεχίσω την πορεία μου στο πλευρό σας.

Με εκτίμηση 
Νάκης Πασχαλίδης
Φαρμακοποιός
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ
Έδεσσα, Πέλλα, Αλμωπία, Σκύδρα
Στηρίζουμε την Ελλάδα.
Ελλάδα πρώτη φορά Αριστερά

Το Μέλλον ξεκίνησε
Δημοκρατία Τώρα για την Ελλάδα που μας αξίζει

www.nakispasxalidis.gr
e-mail / G+ : nakispasxalidis@gmail.com
facebook: NakisPasxalidis
twitter: @nakispasxalidis
youtube : nakispasxalidis
Το κέντρο αποτελεί την υποδοχή του τουρισμού όχι μόνο των Καταρρακτών της Έδεσσας αλλά και όλου του Ν.Πέλλας. Νιώθω περήφανος διότι ήμουν πρόεδρος της επιχείρησης όταν ιδρύσαμε την δομή. Οι άνθρωποι που εργάζονται με λιγοστά μέσα έχουν πετύχει το ακατόρθωτο να στηρίζουν οτιδήποτε κινείται σε τουριστικό-πολιτιστικό επίπεδο με στόχο τον δωδεκάμηνο τουρισμό.
Τάσσομαι προσωπικά υπέρ των εργαζομένων της δημοτικής επιχείρησης για την οποία έχω εργαστεί και η οποία ήταν η μήτρα που γέννησε την ανάδειξη όχι μόνο της Έδεσσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Ν.Πέλλας. Διότι να το θυμάστε αυτό, χωρίς Καταρράκτες, ούτε Χιονοδρομικό θα είχαμε, ούτε Πόζαρ θα είχαμε, ούτε Γαζή Εβρενός θα είχαμε, ούτε Λουδία θα είχαμε, ούτε Πέλλα θα είχαμε, ούτε θα μας γνώριζε όλη η Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι 700 κλίνες το 1993-1994 σήμερα για όλο το Ν.Πέλλας είναι πάνω από 5000. Αυτό σημαίνει θέσεις εργασίας.
Στόχος είναι ο ήπιος 12μηνος εναλλακτικός τουρισμός με ανθρώπινο πρόσωπο, σε μικρές κατά βάση μονάδες, αγροτουριστικές και αστικές όπου ο επισκέπτης θα καταναλώνει κυρίως προϊόντα τοπικής ταυτότητας, υψηλής ποιότητας, διατροφικής και αισθητικής αξίας από την Πέλλα. Κι όλα αυτά διότι τα οφέλη του τουρισμού πρέπει να διαχέονται στους πολλούς και όχι στους λίγους.
Είμαστε μια περιοχή όχι στην άκρη της χώρας αλλά στο κέντρο των Βαλκανίων και η πολιτική της χώρας πρέπει να διαμορφωθεί έτσι ώστε οι γείτονες να έρχονται και να βρίσκουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, να ζουν την τοπική κουλτούρα και τον πολιτισμό.
Είμαστε υπέρ του εναλλακτικού τουρισμού, Πιστεύουμε στην συνεργασία για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη σε όλη την ζώνη του Ν. Πέλλας  
Στηρίζουμε την Ελλάδα
Ελλάδα πρώτη φορά Αριστερά
Νάκης Πασχαλίδης
Φαρμακοποιός
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου