Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΝΑΚΗΣ ΠΑΣΧΛΙΔΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ :Ο Λαός λέει σοφά στην συγκυβέρνηση … μη παίζεις με τη φωτιά.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Έδεσσας, επισκεφθήκαμε μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
 Εκτός από τα συνήθη περιστατικά ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι έχει συσσωρευθεί και ένας μεγάλος αριθμός από πυρκαγιές που οφείλονται σε καυσόξυλα και τζάκια. Μέσα στις γιορτές, ουκ ολίγες οικίες στην Έδεσσα, την Αριδαία, τα Γιαννιτσά, τη Σκύδρα και σε χωριά πήραν φωτιά μιας και η φορομπηχτική πολιτική της συγκυβέρνησης δεν υπολόγισε ότι στο Ν.Πέλλας ο χειμώνας κρατά … 6 μήνες. Πολλοί που εγκατέστησαν άρον άρον σόμπες, τζάκια για να αντιμετωπίσουν το χειμώνα και βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση δεν μπορούν να προστατέψουν το σπίτι τους.
Πέρα από τις προσπάθειες των πυροσβεστών, που αναγνωρίζονται, πολλοί από τους εργαζόμενους είναι σε καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας με ανανέωση των συμβάσεων ανα πενταετία. Οι άνθρωποι εκτός από τις απίστευτες συνθήκες που έχουν να αντιμετωπίσουν παλεύουν και με τα γνωστά και σοβαρά προβλήματα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, σε ό,τι αφορά τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, τις αναχρονιστικές οργανωτικές δομές και την οικονομική κατάσταση του πυροσβεστικού προσωπικού.

Τα προβλήματα πολλά ωστόσο οι Έλληνες Πυροσβέστες κάνουν το καθήκον τους βάζοντας πολλές φορές και την ίδια τους τη σωματική ακεραιότητα, ασπίδα για την πολιτική προστασία της χώρας έχοντας απέναντι μια συγκυβέρνηση που όλη μέρα λοιδορεί τις δημόσιες υπηρεσίες, την κατάντια των οποίων, η ίδια σκόπιμα δημιούργησε.
 Η Πολιτική Προστασία είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ στη πρώτη γραμμή όπου ο πολίτης αβοήθητος και απροστάτευτος έχει την ανάγκη της κρατικής αρωγής. Και η κρατική μηχανή δεν μπορεί εκείνη την ώρα να μην έχει … βενζίνη. Πρέπει αν μη τι άλλο να μπορεί να κινηθεί.
ΝΑΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Η δημόσια τάξη, η ασφάλεια και η πολιτική προστασία είναι συνταγματικά δικαιώματα  με όρους ισονομίας και ισοτιμίας για όλους  τους ανθρώπους και πρέπει να απεμπλακούν από τα μικροκομματικά και μικροπολιτικά παιχνίδια της κάθε κυβέρνησης. 
Και αυτό θα γίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ .
Με εκτίμηση 
Νάκης Πασχαλίδης
Φαρμακοποιός
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ
Έδεσσα, Πέλλα, Αλμωπία, Σκύδρα
Στηρίζουμε την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου