Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Έβρος: 4χρονο κοριτσάκι καθόταν για ώρες δίπλα στον νεκρό πατέρα της

Έβρος: 4χρονο κοριτσάκι καθόταν για ώρες δίπλα στον νεκρό πατέρα της

Συγκλονίζει η ιστορία της μικρής Τάλα, η οποία βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα της, σε οικίσκο γεώτρησης στην περιοχή του Θουρίου Έβρου. Η μικρούλα, η οποία πρέπει να είναι 4 ετών, εκτιμάται ότι έμεινε δίπλα στο πτώμα για τουλάχιστον 10 ώρες. 

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς βρέθηκε εκεί, ενώ όπως φαίνεται από τα έγγραφα που είχε ο πατέρας της στην κατοχή του, πρόκειται για 32χρονο Σύριο. Το παιδί και το άψυχο σώμα του νεαρού άντρα, εντόπισε αγρότης, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. 

Η σορός του άτυχου άντρα, ο οποίος ενδεχομένως να βρέθηκε εκεί για να προστατευτεί αυτός και η κορούλα του από το κρύο, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης,  καθώς ο θάνατός του δεν αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια. 

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε "Το Χαμόγελο του Παιδιού", κινητή μονάδα του οποίου την μετέφερε στη Θεσσαλονίκη όπου έγινε η εισαγωγή του στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο". 

Παρόλο που δίπλα της βρίσκονται και μεταφραστές, οι οποίοι την ρωτούν για τις συνθήκες του συμβάντος, το κοριτσάκι δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου