Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Α. Τσίπρας: «Το μέλλον μόλις ξεκίνησε, να είστε αισιόδοξοι»

Α. Τσίπρας: «Το μέλλον μόλις ξεκίνησε, να είστε αισιόδοξοι»«Ιστορική» χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας που δεν κατάφερε να αναδείξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την ελληνική δημοκρατία. Οι Έλληνες βουλευτές τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης, απέδειξαν ότι η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, όσες πιέσεις και μεθοδεύσεις κι αν κάποιοι σκαρφιστούν», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:
«Όταν η μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού είναι αποφασισμένη να μπει ένα τέρμα στις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας, τότε οι βουλευτές δεν μπορούν παρά να ανταποκριθούν στο καθήκον, να εναρμονιστούν με τη λαϊκή βούληση».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση Σαμαρά, που επί δυόμισι χρόνια λεηλάτησε την ελληνική κοινωνία και είχε ήδη συμφωνήσει νέα μέτρα, αποτελεί πλέον παρελθόν.
«Σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν και τα μνημόνια της λιτότητας. Το μέλλον ήδη ξεκίνησε. Να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι», είπε.
Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τέλος την οδύνη του για τους νεκρούς του φλεγόμενου Norman Atlantic και την ελπίδα ότι η περιπέτεια των υπόλοιπων επιβατών θα έχει αίσιο τέλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου