Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Συνωστισμός στην Κουμουνδούρου για μια θέση στα ψηφοδέλτια -Ολα τα ονόματα που συζητούν με τον ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία: Sooc
«Ουρά» σχηματίζουν στην Κουμουνδούρου οι υποψήφιοι βουλευτές, καθώς και με τις ολοένα αυξανόμενες εκτιμήσεις πως δεν θα βρεθούν οι 180, εκτιμάται ότι η χώρα οδηγείται σε εκλογές.
Η ηγεσία της Κουμουνδούρου έχει ανάψει το πράσινο φως για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων και η προοπτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακόμα και να διπλασιάσει τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προκαλεί… συνωστισμό στις πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ. Τα υψηλά κλιμάκια επιθυμουν ένα μεγάλο άνοιγμα σε προσωπικότητες εκτός ΣΥΡΙΖΑ, και ως εκ τούτου θα τεθεί σε εφαρμογή ένα…face control για τους υποψηφίους από άλλους πολιτικούς χώρους, ενώ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας όπως όλα δείχνουν θα τοποθετηθούν ισχυρά κομματικά στελέχη.

Η πρόταση που εξετάζεται είναι να τεθεί -σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας- ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, ενώ σε ό,τι αφορά στο ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς  Μανώλη Γλέζο, ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως θα είναι υποψήφιος στις Κυκλάδες, είτε σε κάποια μονοεδρική, είτε στην πρώτη μη εκλόγιμη του Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου